Nyní představili svá zjištění škole na exkurze

Když se ponořím hluboko, vidím, že toto útočiště před starými novinami je II. zjistili, že ho postavili dobrovolníci během druhé světové války a sloužil jako úkryt až pro 200 žen a dětí před bombardováním. Rebecca i Darren jsou hrdí na to, že mají jediný vchod do tohoto tajemného tunelu ve své zahradě, je to skvělé pro historii, dokonce se rozhodli nabídnout výlety do místních škol a rozhodně nechtějí nic měnit na obálce. Žena zachytila své úžasné objevy všemi prostředky a zveřejnila to na svém profilu.

Video se stalo virálním a nyní má téměř 200 milionů zhlédnutí a stovky tisíc komentářů. Je úžasné, že takové poklady jsou stále uloženy pod zemí po celém světě. Dříve jsme psali o norské rodině, která našla vikingské poklady v zahradě při hledání náušnic. A to rozhodně nejsou poslední případy, kdy se to lidé díky internetu mohou dozvědět.

@bexh5

Finding an Air raid shelter in our garden. Part 3 – The video tour. We added the lights to save carrying torches. 😊#airraidshelters #wartime #history #england #coolplaces #fyp This video is exclusively managed by Kennedy News and Media. To license or use in a commercial player please contact news@kennedynews.co.uk.

♬ Good Times – Bruno Boe