3. Litujte, smutek a sůl.

‚Chutná to jako lítost, smutek a sůl‘.

4. Jako smrt a trochu jahody.

‚Chutná to jako smrt a trochu jako jahoda‘.

5. Opravdu starý a hrozný tvaroh.

‚Chutná to jako opravdu starý a hrozný tvaroh.‘

6.Špinavé oblečení.

‚Chutná to jako špinavé oblečení s náznakem, když si do úst strkáš prst někoho jiného.‘ Musíte také vzít v úvahu, pokud je penis „vyříznutý“ nebo ne. Řezané a nesestříhané mohou chutnat jinak.

7. Shnilé ryby kombinované s hovězím masem.

‚Hrozný. Přinejmenším ten, s kým jsem byl, cítil jako shnilá ryba v kombinaci s kočičím zadem! Ugh! Bylo mučivé mít penis kdekoli blízko mé tváře, natož aby s tím něco udělal! Ježíš! Nejprve jsem si myslel, že to půjde, pokud to umývám. Takže jsme to myli mýdlem, ale marně. Otvor na špičce stále voněl nechutně. Chtěl jsem zvracet. Myslím, že je to subjektivní a záleží na tom, co člověk jí, pije, kolik cvičí atd. Kluci, prosím, nedovolte, aby vaše dívka procházela tímto mučením. Prosím, dobře se najíst a zůstat tam dole. “

8. Starý sýr

‚Upřímně řečeno? Někdy to voní jako starý sýr… a ne dobrým způsobem “.

9.Sýr a houby.

‚Myslím, že je to něco jako nic, kromě toho, že je chlap trochu zpocený, pak je to jako sýr a houby … ačkoli to opravdu není tak hrubé, je to jen lehká chuť, ve skutečnosti není nic silného‘.

10.Zpocený a zatuchlý

„Přirozený zápach kohoutu je nad rámec slov, ale v létě, když chodí dál, dělá domácí práce a je zpocený a špinavý, miluji sání jeho zpoceného penisu a míčků. Ten zpocený zatuchlý zápach mě opravdu zapne a lízám každý centimetr jeho penisu a míčků “.

11.Mléko a cereálie.

‚Když mu dám hlavu, jeho penis chutná jako mléko a cereálie.‘ A nemyslím tím, že jeho precum nebo cum (nenechám ho cum v ústech) chutná jako to, jen jeho penis chutná jako mléko a cereálie … nebo to jsem já? často a určitě jsem to dnes nejedl. To mě nutí chichotat se nad tím, ale vážně, mléko a cereálie ?! Trochu mě to trochu odradí, haha ​​‘.

Zdroj:cs.radiojelli.com