Muž, který nebohou vdovu okradl, byl jeho otec Shane. Shane Lunsford měl už několikrát problémy se zákonem. Tentokrát ukradl z Toniny kabelky asi pět set eur. Christian zavolal Toně a požádal ji, aby se s ním setkala na parkovišti u kostela. Chtěl se omluvit za otcovo chování. Jeho rodiče se rozvedli, když byly Christianovi dva roky, a od té doby se s otcem vídal jen občas.

Otcovo chování a postoj však na syna neměly vliv, spíše naopak. Otcův chybný úsudek Christiana inspiroval. „Bylo to něco, co jsem musel udělat. Christian říká.“ Zaslouží si, aby se někomu omluvil. A to jsem to ještě nedokončil…“ Jak slíbili, Tona a Christian se sešli na parkovišti, ale Christian měl pro Tonu ještě jedno překvapení.

Christian dal Toně dvě stě eur. „Jsem tak dojatá! Řekla Tona. ‚Ten patnáctiletý kluk má tak velké srdce. Byla tak dojatá a vděčná, že se rozhodla peníze Christianovi vrátit. Podle Tony mu Christian řekl, že si s penězi může dělat, co chce, a Tona se rozhodla peníze chlapci vrátit, aby mohl jet na školní výlet.

Tona a Christian jsou nádherným příkladem odvahy a laskavosti. V chladném a sobeckém světě ukazují, že zlo lze oplatit dobrem. Christian je také dobrým příkladem jablka kutálejícího se od stromu. Asi by pro něj bylo snadné ignorovat svého otce a činit ho zodpovědným za jeho činy. Ale tento patnáctiletý chlapec udělal vše, co mohl, aby udělal svět lepším.