Blíženci (22. května – 21. června)

Často se v životě ukáže, že Blíženci velmi pozdě začnou dospívat a až do věku 30 let zůstávají skutečnými dětmi. Navíc se stejná vlastnost projevuje i na pohled. Pak se vše změní k lepšímu.

Blíženci postupem let ztrácejí dětskou naivitu a také hranatost pohybů. Ale zároveň si uvědomují svou sílu, stávají se elegantními, zdrženlivými, jako skuteční aristokraté, a ve vzhledu vzniká šlechta. Ženy si začínají uvědomovat svou přitažlivost a brát si svou. A muži mohou tyto krásky jen obdivovat.

Rak (22. června – 22. července)

Raci jsou přirozeně velmi atraktivní a půvabní. Ale zároveň nejsou zdaleka vždy schopni prokázat tyto vlastnosti, protože jsou plaší. Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu se dokážou i v pubertě zcela stáhnout do sebe a přerůst hromadou komplexů. V průběhu let se však vše poněkud mění.

Rakoviny se začínají otevírat a to se děje blíže ke 40 letům. Získají v sobě určitou harmonii, začnou se učit milovat sami sebe a pak září přímo zevnitř. Silnější pohlaví přitahuje šarm a půvab žen Raka. Často se stává, že si tyto dámy vezmou muže mladšího věku.

Zdroj:rsute.ru