V sklech brýlí totiž vidět něco paranormální, co stojí na prahu vedlejší místnosti. “Mám tři děti, 18-, 14- a dvouleté. V tento den ale nebyli doma. Stála jsem ve své kuchyni otočená k jídelně. Přímo u dveří se nachází černý jídelní stůl a čtyři židle. To byste měli vidět v odrazu na mých brýlích. Ale to není to, co tam je vidět, “píše Sara ve svém příspěvku.

Podle jejích slov v odrazu vidí dvě postavy – chlapce stojícího vlevo a vyšší postavu napravo. Američanka uvedla, že věří na duchy a podobné entity. Následně vysvětlila, že nejedno duchovní médium jí řeklo, že má k sobě připoutaného ducha neznámého chlapce a také nějakou temnou energii. Domnívala se, že za to mohou domy, v nichž žila, ale tyto temné entity ji prý pronásledovali, ať byla kdekoliv. “Nejsem si jistá, jestli se právě to odráží v brýlích, ale když to vidím takto zřetelně, děsí mě to,” přiznala.

Mnozí na Medeirosovej příspěvek reagovali jednoduchou radou, aby zašla za někým, kdo dokáže vyhnat tyto entity. “Určitě tam máte temnou entitu. Bezpochyby. Vidíte oči a uši, které jsou jaksi špičaté. Pokud si přiblížíte dítě, vypadá to, že k němu vlevo sestupuje ruka. Mohou to být tři subjekty. Temné, kterých byste se měli opravdu obávat, “varoval jeden z uživatelů. Jiní argumentovali, že záhadu v odrazu lze vysvětlit zcela racionálně, a to úhlem, ve kterém byla fotka pořízena, nebo osvětlením. “Lidé vidí, co chtějí vidět. Nevidím, co vidíš ty. Jsou to jen odrazy, světelné efekty. Někdy jsou nejjednodušší vysvětlení nejlepší,” podotkl další.

Zdroj:topky