Existují různé druhy líbání během sexu Zajímavé je, že 10 % lidí, kteří uvedli, že se v minulosti navzájem dotýkali, později přiznalo, že se líbali, ale „nebylo to příliš vášnivé“. Jinými slovy, líbali se, ale nepočítali to jako polibek, protože to bylo sotva intimní.

„Stejně jako předchozí výzkum ukázal, že význam ‚sex‘ je pro různé lidi různý, naše data ukazují, že polibek není nutně polibek a některé subjekty považují za ‚polibky‘ pouze určité typy polibků,“ vědci. napsat. „To může naznačovat, že někteří lidé mají pocit, že by polibky měly být, nebo cítí určitý způsob, který ‚počítají‘ jako polibky.“ Jak souvisí líbání během sexu se sexuální intimitou?

Vědci tvrdí, že líbání a mazlení jsou důležitými aspekty postkoitální lásky a jsou spojeny se sexuální a vztahovou spokojeností. Líbání, hlazení a masáž jsou navíc klíčovými aspekty intimity.“ Lidé, kteří se líbali, se častěji mazlili a lidé, kteří použili alespoň jeden ze tří úkonů (líbání, hlazení nebo masáž), měli třikrát vyšší pravděpodobnost, že říkají, že zažili hodně citové blízkosti.

Samotné mazlení však vedlo k větší emocionální intimitě a většímu sexuálnímu uspokojení. Čím více se při sexu líbáte, tím méně radosti a intimity získáte. Mazlení může být pro lidi příjemnější než líbání. Tato zjištění ukazují, že sex je pro každého jiný. Máme také různé zájmy, touhy a další věci, které nás vytáčí, takže je důležité, abyste nikdy nepředpokládali, co kdo od sexu chce. Dokud je to bezpečné a příjemné, užívejte si…