Kolo – 21. června – 21. července

Kolo v cikánském horoskopu symbolizuje rodinnou orientaci, mateřství, evoluci. Kolo je také symbolem spojení a komunikace. Domorodci symbolu mají velmi rozvinutou, komplexní osobnost. Jejich nálady mohou kolísat, ale kvůli jejich vztahu jim to dodává sílu, takže se jejich duševní klid rychle obnoví.

Hvězda – 22. července – 22. srpna

V cikánském horoskopu má hvězda šest větví, symbolizujících rovnováhu a štěstí. Domorodci symbolu respektují ostatní a po celý život stojí při svých rodinách. Díky svému optimistickému vnímání jsou vždy připraveni přijmout úspěch ve svých prsou. Domorodci symbolu mohou také vyniknout v umění.

Zvon – 23. srpna – 23. září

V cikánském horoskopu tento symbol symbolizuje snahu o dokonalost a přesnost. To jsou velmi důležité ctnosti, které by tam měly přebývat v každé lidské bytosti. Domorodci symbolu vždy bojují za svou pravdu, milují, když se věci vyvíjejí tak, jak chtějí. V mnoha oblastech života však mohou být velmi kritičtí.

Mince – 23. září – 22. října

Mince je symbolem rovnováhy a pravdy. Věří se, že mince je jedním z nejmocnějších symbolů, které mohou ovlivnit svět mnoha způsoby. Domorodci symbolu jsou válečníci, vytrvale bojují za svou pravdu, za sebe, za ty, kteří jsou pro ně důležití. Mohli by klidně vstoupit do právnické kariéry, ale víc je přitahují kreativní věci. Milují umělce a rádi sní, pro ně je to sebevyjádření.

Nůž – 23. října – 21. listopadu

Nůž může vypadat jako děsivý symbol, protože může symbolizovat život a smrt. Je to jedno z nejsilnějších znamení v cikánském horoskopu. Domorodci symbolu jsou silní, analytičtí a chápaví. V lásce nechávají emoce zabrat. Jejich rodina je respektuje.

Sekera – 22. listopadu – 21. prosince

Sekera je symbolem síly, nezávislosti, překračování hranic. Bez ohledu na to je sekera jedním z nejoptimističtějších symbolů, což znamená štěstí a ochranu. Domorodci symbolu se rádi učí novým věcem. Jsou ochotni za své touhy bojovat. Proto jsou to silní a vážení jedinci.

Podkova – 22. prosince – 20. ledna

Podkova je symbolem štěstí. Symbol práce a úsilí. Domorodci symbolu jsou pracovití. Jejich rodina se na ně může spolehnout, naslouchat jim a ráda pomůže. Jsou ambiciózní a nevydrží výzvám, mají kvůli svým vlastnostem velmi rádi rodinu.

Zdroj.esoteric