1. DVEŘE

Opravdu rádi objevujete nové věci a někdy jste trochu neopatrní. Pokud nechcete v dalším období přijít do ztráty, pozor na vyšší rizika!

  1. DVEŘE

Inzerát
Jste připraveni na všechno, stojíte si za svým a neustoupíte, když musíte bojovat! Další období je však takové relativně jednotvárné a jsou tu lehké týdny bohaté na menší úspěch, kdy se můžete trochu uklidnit!

  1. DVEŘE

Pokud jste zvolili páté dveře, vaše duše bude hlasovat pro klid a pohodu! Ve všech oblastech vašeho života na vás v nadcházejících týdnech čeká harmonický klid, který poskytuje příležitost načerpat nové síly před vánočními vlasy!

  1. DVEŘE

Pokud jste si vybrali šesté dveře, vaše duše pocítí, že jste si v posledním období prošli depresivními věcmi, ale vaše trápení brzy skončí a vy vyjdete na světlo!

  1. DVEŘE

Sedmé dveře symbolizují mírně chaotickou blízkou budoucnost. Rozsah výzev však zatím nepřesáhne úroveň, kterou zvládnete. Proto vyjdeš silnější!

  1. DVEŘE

Jste zvědavý a extrémně kreativní typ, který se dobře přizpůsobuje novým výzvám. V tomto případě se vaše zvědavost vyplatí, během listopadu se můžete otevřít nové oblasti, na které můžete položit základ své dlouhodobé budoucnosti!

Zdroj:esoteric