Pokud je vaše znamení zvěrokruhu Panna (23. srpna – 22. září)
Je oficiálně léto, Panno – tak jděte ven, navažte nová spojení a začněte si užívat dobré časy se svým týmem! Tento měsíc se cítíte obzvláště kooperativní, takže je skvělý čas pobavit se se skupinovými projekty v práci, více se zapojit do své komunity nebo jen co nejlépe využít společenských výletů, kde se můžete setkat s více lidmi, kteří mají stejný názor. Odpovídejte na hovory od přátel na akci a dopřejte si letní párty.

Pokud jsou vaše znamení zvěrokruhu Váhy (23. září – 22. října)
Venku sice svítí slunce, ale tento měsíc se pravděpodobně soustředíte na svou kariéru. Možná zjistíte, že se v práci otevírají nové příležitosti a přitahují pozornost vašich nadřízených – posilněte tedy svůj dobrosrdečný šarm, zdůrazněte svou společenskou grácii a ukažte svůj silný smysl pro diplomacii. Provádění profesionálních silových tahů nevyžaduje žádnou agresi, takže zaujměte pečlivý a soucitný přístup a sledujte, jak se kostky spojují.

Pokud je vaše znamení zvěrokruhu Štír (23. října – 21. listopadu)
Období rakoviny zvyšuje vaši touhu po dobrodružství, takže si udělejte vzrušující letní plány, které vám rozšíří obzory. Rezervace dlouhé dovolené, zkoumání zajímavého tématu, které jste nikdy předtím nepoužili, nebo dokonce hledání dalšího vzdělávání jsou skvělé způsoby, jak si dopřát nová moudra a zážitky. Nyní je čas rozšířit své obzory a posunout hranice své osobní komfortní zóny. Risk se rozhodně může vyplatit.

Pokud je vaše znamení zvěrokruhu Střelec (22. listopadu – 21. prosince)
Období rakoviny je pro každého emocionálním obdobím, ale tento měsíc Střelce budete jistě hluboko ve svých pocitech. Cítíte se více introspektivní než obvykle a můžete být zaujatí dynamikou vašich intimních vztahů. Naděje, obavy a tajemství mohou nyní vyplout na povrch a žádají vás, abyste byli realističtí sami se sebou a lidmi, kteří jsou vám nejblíže. Nebojte se těmto věcem čelit přímo a čistit vzduch – budete se při tom cítit mnohem snadněji.

Pokud je vaše znamení zvěrokruhu Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)
Období rakoviny přesouvá vaši pozornost na vaše nejbližší vztahy, takže se připravte na malou letní lásku. Toto je důležitý čas, abyste přijali svou jemnější stránku a byli otevřenější emocím v partnerství, takže pracujte na snížení své bdělosti a nechte zářit své skutečné barvy. Trocha zranitelnosti a citlivosti může vést k budování intimity a péče s druhými – ať už jde o romantického partnera, nejlepšího přítele nebo dokonce profesionální kontakt – tak se spolehněte na soucit.

Pokud je vaše znamení zvěrokruhu Vodnář (20. ledna – 18. února)
Je oficiálně čas na letní zábavu, takže nadcházející měsíc je ten správný čas zkontrolovat rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem a ujistit se, že máte dostatek času na splnění všech svých potřeb. Nemůžete zapálit svíčku na obou koncích, takže změňte svůj rozvrh způsobem, který vám umožní zůstat na vrcholu svých povinností, ale také ponechává spoustu prostoru pro pohodu a péči o sebe. Buďte otevřenější k přijímání pomoci a péče od ostatních lidí a upřednostňujte to, co vás těší. Zasloužíš si to.

Pokud jsou vaše znamení zvěrokruhu Ryby (19. února – 20. března)
Období rakoviny osvětluje váš romantický život tento měsíc, Ryby, a přináší všechny druhy nových příležitostí pro setkání, kreativitu a potěšení. Pokud jste ve vztahu, je skvělý čas vnést do vašeho vztahu upřímnou hloubku a kouzlo líbánek. Pokud máte volno, bavte se objevováním vzrušení z letních dobrodružství plánováním schůzek a flirtováním. Inspirace, láska a dobré časy jsou všude kolem vás.

Zdroj:esoteric