RYBA

Odhodlaní a vytrvalí si vždy ve všem poradíte, takže známosti navazujete i přes přátele, přes internet, viděni i neviděni…

Pro vás, milé Ryby, nic není nemožné, a tak uspějete ve všem. Nyní je čas, aby se určité věci staly i v emoční oblasti. Pokud jste dosud vládli jinak, vše se změní. Je čas se trochu pobavit a poslouchat své srdce, nejen svou mysl.

Oddaný svým povinnostem jste je pilně plnil. Pracovali jste a šli den za dnem, takže jste přijali vše, co jste museli. Možná jste nemuseli, ale jste rozumní a tolerantní. V těchto dnech budete dělat vše, jak chcete. Zcela náhodou někoho potkáte přes kamaráda. Mysleli jste si schůzku jako schůzku, ale tohle vás změní o tři sta stupňů.

Šíleně se zamilujete a emoce vás odnesou. Bude to láska na první pohled, jako ve snu. Můžete očekávat, že se vaše srdce uklidní a že budete oba zamilovaní a šťastní. Bude to pro vás změna, která ovlivní váš život jako celek. Vydáte se tak na cestu srdce a citů a až dosud jste šli cestou rozumu.

V budoucnu budeš naslouchat příkazům svého srdce a půjdeš cestou svých dvou zamilovaných duší. A vezmou vás na ta nejkrásnější místa, kde vládne štěstí a radost.