Dveře číslo 2

Budete moci vyřešit své finanční problémy. Konečně najdete práci, která vás bude uspokojovat po materiální i duchovní stránce. Budete si moci užívat své dny.

Brzy vám však začnou kazit náladu nepříjemné změny. Budete se muset vzdát komunikace s blízkými přáteli. Rok 2024 bude plný konfliktů, ale nejprve si odpustíte a usmíříte se. S podporou blízkých se můžete zotavit a znovu si užívat života.

Dveře číslo 3

Rok 2024 pro vás začne smutně. Budete v depresi a vaše emoce a pocity se zpomalí. Velmi brzy však dojde ve vašem životě ke změnám. Týká se to právě vašich osobních vztahů. Zamilujete se, ať už máte partnera, nebo ne. Zamilujete se svým srdcem a nebudete schopni těmto citům odolat. Potkáte osobu, na kterou jste celý život čekali.

Budete se na něm těšit ze všeho, dokonce i z jeho nedostatků. Tento vztah vás učiní šťastnými, i když s tím ostatní nebudou souhlasit. S milovanou osobou může dojít k hádkám a konfliktům. Budete však za tento vztah bojovat a společně oslavíte nový rok. Tuto lásku si s sebou ponesete po zbytek života.