Pokud jste se narodili 8. Pod vibrací 8 je sláva a bohatství. Máš mimořádnou moc podnikat.Proto by se ti mělo v životě dařit.Číslo osm pomáhá i ostatním.Pokud něčeho dosáhneš a s nikým se o to nepodělíš,budu ti odebrány.S tebou na starosti každé přátelství a obchod bude úspěšný.

Pokud jste se narodili 9

Jste chápavý člověk. Devět je číslo metafyziky a filozofie a ty se o to zajímáš. Dříve nebo později tě to přitáhne k tajným vědám. Cestování je nedílnou součástí tvého bytí. Zatímco ostatní se zdráhají hýbat, ty máš spoustu potěšení Tento životní styl utváří vaši povahu.

Pokud jste se narodili 10. Jste dokonalý vůdce A nebojíte se nikoho a ničeho. Vaše vůdčí schopnosti a sklon k vedení jsou velmi oceňovány ostatními lidmi. Vše dokážete obrátit na správnou stranu stejně jako dovedně vytvořit správný nápad, který se vyplatí. Musíte si však dávat pozor, abyste se nestali netaktní vůči svým přátelům nebo partnerovi.

Pokud jste se narodili 11. Jste velmi citlivý člověk a můžete se snadno zranit.J, jedenáctka je mistrovské číslo v numerologii A obdarovává své potomky silnou silou přitahovat další lidi.Člověk narozený pod tímto číslem by neměl mít mnoho nepřátel. Svět je přátelský ke všem mladším 11 let. Milujete být průvodcem a ochráncem těch, které milujete. Můžete se dokonce stát příliš ochranitelskými.

Pokud jste se narodili 12. Láska je pro vás vším a máte spoustu romantických citů, které můžete nabídnout v každém dobrodružství, které vás napadne Hluboká láska, extrémní zoufalství ?? takový výkyv pocitů vám může způsobit infarkt, ale můžete se z toho docela rychle setřást. Vibrace tohoto čísla spojují vnější přitažlivost s vnitřní krásou Společenský život je vaším prvkem.

Pokud jste se narodili 13. Toto číslo vůbec neznamená neštěstí, jak se často zdá. Vyžaduje se od vás velké nasazení a soustředění na práci, kterou děláte, ale vaši kolegové to respektují. Povahou tohoto čísla je dřina a trocha zábavy, dejte si trochu více citu a bude vám dobře.

Pokud jste se narodili 14. jste komunikačním médiem.Tento úžasný dar je zmocněn inteligencí a kreativní myslí. Jste velmi moudrý člověk s velkou intuicí a vynalézavostí.Vyznačujete se vysokou morálkou a znáte svou hodnotu.Vyrážíte vstříc každému novému dobrodružství a přitom se staráte o svou budoucnost.

Pokud jste se narodili 15, vaše charakteristické znaky jsou laskavost, sympatie a ochota pomáhat potřebným. Protože se příliš staráte o druhé, často zapomínáte sami na sebe. Rádi byste se postarali o všechny problémy tohoto světa aniž byste litovali jejich břemene. Rodina a domov jsou pro vás nejdůležitější, a pokud se budete starat o své děti, získáte na oplátku spoustu zábavy.

Pokud jste se narodili 16

Jste skromný člověk Přitahujete cizí lidi a jste středem jejich zájmu Jste obdařeni inteligencí a zvědavostí na svět Co je běžné a nepodstatné, to ve vás neprobouzí zájem Potřebujete inspiraci a radost, kterou změny přinášejí Znalosti a porozumění.jsou to vaše největší poklady.

Pokud jste se narodili 17

Jste stydliví, ale ve skutečnosti jste silní a zdá se, že jste naprosto soběstační. Máte neustálou touhu objevovat svět a přispívat k tomu, abyste se neustále posouvali vpřed, před sebou samým. kdo jste a čeho jste dosáhli daleko.

Pokud jste se narodili 18

Je to jedno z nejuniverzálnějších čísel, protože se snižuje na 9 a číslo 18 je dvojnásobek 9. Jste obdařeni dvojnásobnou vibrační silou čísla 9, což znamená, že můžete dělat cokoli a více než kdokoli jiný. dar předávání, tak využijte a naučte ostatní chápat. Buďte trpělivější.

Pokud jste se narodili 19.

Jste velmi citlivý člověk a můžete svobodně projevovat své pocity, ať už slovy nebo chováním. Jste proměnlivý v pocitech. Stále v pohybu a hledáte nové zážitky, na život se díváte jako na inspiraci pro každý nový den. Vaše úsudky jsou vždy spravedlivé a pravdivé.

Pokud jste se narodili 20

Jste člověkem plným vřelosti, lásky, jemnosti, snášenlivosti a štědrosti, to znamená, že máte všechny výhody stát se svatým a nic nezanecháte.

V další části se budu věnovat číslům 21 až 31. Doufám, že poznávání těchto energií a jejich doprovodných sil vám pomůže porozumět sobě a lidem kolem vás.

Zdroj.esoteric