Číselné sekvence, které nám zaslali duchovní průvodci

Naši duchovní průvodci nám byli přiděleni od narození a ať už si to uvědomujeme nebo ne, vedou a radí nám v našem každodenním životě. Chtějí, abychom se vyvíjeli a rostli, osobně i duchovně, abychom mohli plně využít svůj potenciál objevit svou pravou podstatu a najít své místo ve světě.

Naši duchovní průvodci s námi chtějí otevřít komunikaci, navázat dialog, aby vedení, rady a odpovědi byly poskytovány a pochopeny včas. Nejběžnějším způsobem, jak s námi naši duchovní průvodci začínají komunikovat, jsou číselné sekvence.

V dávných dobách by to bylo něco jiného, ​​například bychom viděli určitý druh ptáka nebo jiného zvířete, ale v moderní digitální době, kdy jsme všude obklopeni čísly, používají duchovní průvodci ke komunikaci číselné řetězce. Zjistili jsme, že je to poprvé, co se s námi naši duchovní průvodci pokoušejí komunikovat, a nemůžeme ignorovat, když vidíme, že se pořadové číslo objevuje, kamkoli se podíváme a jdeme; a čísla jsou v moderním světě tak nadřazená.

Naši duchovní průvodci komunikují v číselném pořadí mnoha způsoby. Jedním ze způsobů je mírně přitáhnout pozornost určitým směrem, takže se otočíte a včas zahlédnete hodiny nebo telefonní číslo na billboardu. Váš duchovní průvodce vám bude nadále ukazovat znamení, dokud nevěnujete pozornost a neřeknete: „Dobře, to je divné! Co znamená ten číselný řetězec?! “

Například můžete vidět 1111 nebo 1212 pokaždé, když se podíváte na hodinky nebo projedete kolem plakátu, a vždy najdete 555, která je součástí telefonního čísla. Dalším způsobem, jak vám Duchovní průvodci ukazují významné číselné sekvence, je fyzicky zařídit, aby auto před vámi během jízdy mělo konkrétní registrační číslo, které chtějí, abyste viděli.

Ti, kteří jsou si tohoto jevu vědomi, se stanou zdatnými ve čtení významu číselných posloupností. Váš duchovní průvodce vám může poskytnout vedení, rady a odpovědi na jakoukoli otázku, kterou můžete položit, ať už je důležitá nebo ne. Například můžete vidět znak 333, když přemýšlíte o tom, zda si udělat pizzu k večeři, nebo můžete vidět znak 333, když uvažujete o ukončení zaměstnání – to může být jakákoliv otázka!

Pamatujte, nehledejte znamení a nevyhýbejte se jim. Najdou si vás ve správný čas. Ať už je vaše úsilí jakékoli; stane se to přirozeně. Během mnoha let komunikace s našimi duchovními průvodci jsme zaznamenali všechna znamení, která používají k vedení našeho hmotného a duchovního života a tato znamení – číselné sekvence jsou uvedeny níže.

Nejedná se o kopie jiných děl, interpretací, studií nebo výzkumných projektů, jsou předloženy našimi duchovními průvodci a jsou výsledkem mnohaletého vlastního výzkumu a vědecké metodologie založené na analýze k rozluštění jejich významu, doprovázené přísným ověřováním k prokázání jejich přesnost.

Neexistují žádná pevná a rychlá pravidla pro číselné posloupnosti; tisíce lidí našly odpovědi pomocí naší interpretace, ale byli i takoví, kteří ne. Stejně jako existuje mnoho náboženství, existuje mnoho interpretací číselných posloupností. Všechna náboženství jsou cestou ke Zdroji a lepšímu pochopení života a já; pokud by bylo jedno náboženství nastavené jako „skutečné“, bylo by pouze jedno náboženství, ale není (ačkoli mnoho náboženství uvádí, že jejich náboženství je „skutečné náboženství“!).

Stejně tak neexistuje žádný kosmický zákon, který říká: „Je to jediná interpretace číselných sekvencí!“ Naši duchovní průvodci nám tyto číselné sekvence ukázali a my jsme strávili mnoho let dešifrováním jejich významu prostřednictvím systematických vědeckých analýz. Studovali jsme je, analyzovali, zdokonalovali a došli k závěru, a zjistili jsme, jak přesně nám radí a vedou nás v našich životech.

Ale stejně jako náboženství si můžete svobodně vybrat cestu, která vám nejlépe vyhovuje; pokud si myslíte, že jiné výklady jsou pro vás vhodnější, můžete je použít. Pokud si přejete, můžete si vytvořit seznam vlastní interpretace číselné posloupnosti, se kterou budete dostávat vedení, rady a odpovědi od Duchovních průvodců, protože duchovní cesta je individuální cesta, můžete použít i jinou metodu, chcete-li; vaši duchovní průvodci budou okamžitě vědět, jak interpretovat konkrétní znamení, a začnou tento výklad používat ke komunikaci s vámi.

Pokud se však rozhodnete používat naše výklady, vaši duchovní průvodci budou tyto výklady používat. Výhodou použití našich výkladů je, že nebudete muset dělat výklady pro sebe, ušetří vám to spoustu času a stresu; také je můžete mít vždy po ruce.

Proč používáme omezenou sadu číselných řetězců? Číselné sekvence, které používáme, jsou konkrétní a dostatečně krátké, aby ukázaly pokyny, rady a odpovědi našich duchovních průvodců, a máme pocit, že jejich použití nezpůsobí zmatek, když rozeznáte, co je znamení a co ne.

Pokud bychom je používali příliš často, mohli bychom vidět téměř každé číslo jako znak; mnohé by si odporovaly a bylo by pro nás obtížné získat jasná pravidla – což může být velmi frustrující! Číselné řetězce, které úspěšně používáme:

– krátkodobě „běžná číselná posloupnost“
– střednědobě „znamení související s astrologickými vlivy“
– dlouhodobě „znamení na duchovní cestě“

Když vidíme znaky z jedné z těchto skupin, můžeme snadno rozlišit, zda se týká krátkodobého, střednědobého nebo dlouhodobého vedení, což nám pomáhá udržet kontext, ve kterém je dáno, a aplikovat jej krátkodobě, střednědobě nebo dlouhodobě. .

Běžné číselné posloupnosti

111

Tato sekvence naznačuje, že vaše myšlenky souvisejí se začátkem nového cyklu ve vašem životě. To, co jste zamýšleli udělat nebo změnit, je správné pro novou fázi vašeho života.

* Interpretace Drunvala Melchizedeka 111:

Tok energie – jakýkoli tok energie, jako je elektřina, peníze, voda atd.

Alternativní výklad 111:

Sledujte pečlivě své myšlenky a ujistěte se, že myslíte pouze na to, co chcete, ne na to, co nechcete. Tato sekvence je znamením, že existují dveře, které se otevřou. Bude vám nabídnuta příležitost, vaše myšlenky se projeví rekordní rychlostí. 111 je jako jasné světlo žárovky.

To znamená, že vesmír zaznamenal vaše myšlenky a projevil je v hmotné podobě. Jste spokojeni s tím, co vesmír zachytil? Pokud ne, opravte své myšlenky (požádejte anděly, aby vám pomohli, pokud máte potíže s ovládáním nebo kontrolou svých myšlenek).

222

Je to znamení potvrzení, že jste na správné cestě, děláte správnou věc a jdete správným směrem. Přemýšlejte dál.

Výklad Drunvala Melchizedeka 222:

Nový cyklus: Začátek nového cyklu, jehož povaha závisí na další trojité číselné posloupnosti, kterou vidíte.

Alternativní výklad 222:

Vaše nově pojaté nápady se začínají proměňovat ve skutečnost. Vychovávejte je, brzy vyraší, budete moci vidět důkazy o projevu. Jinými slovy, nezastavujte se pět minut před zázrakem. Vaše událost bude brzy jasná, jen tak dál! Myslete pozitivně, říkejte afirmace a procvičujte si vizualizaci.

333

Toto znamení ukazuje, že vaše duchovní vedení souhlasí s vašimi myšlenkami a pocity. Lze to interpretovat jako kosmické „ano!“ na otázky, které jste položili, nebo na nápady, které máte.

Výklad Drunvala Melchizedeka 333:

Rozhodnutí: Musíte se rozhodnout. Rozhodnutí vás buď přivede na 666, což znamená, že musíte lekci zopakovat jiným způsobem, nebo vás dovede na 999, což je konec a lekce je naučená.

Alternativní výklad 333:

Nanebevzatí mistři jsou vám blízko a chtějí, abyste věděli, že máte jejich pomoc, lásku a společnost. Často se obracejte na Nanebevzaté Mistry, zvláště když vidíte vzory s číslem 3. Někteří ze slavnějších Nanebevzatých Mistrů jsou: Ježíš, Mojžíš, Marie, Quan Yin a Yogananda.

333 ve třetí dimenzi

Přesunete se do druhé části třetí dimenze, kde je vše ve třech. Můžeme vám říct, že trojky jsou velmi obtížný přechod a přesto jste udělali dobře. Ve skutečnosti trojky hru neukončily. Dokonce i nyní, když se na vašich hodinkách zavádí pátý rozměr na 555, mějte na paměti, že existují tři pětky. Ach… trojky ještě neskončily.

Ve vaší hře může být celá vaše existence interpretována sdílením s trojicemi. Vše ve vašem oboru je součinem tří. Trojúhelníková forma energie, která definuje třetí dimenzi, způsobuje základ této energie trojice. Rádi sledujeme, jak hrajete hru ve třetí dimenzi. I když se budete nudit, můžete se bavit s dramatem, které tak milujete.

Nesuďte se za to, že vás přitahuje drama, protože vám to prospěje ve třetí dimenzi. Takového vás máme rádi a smějeme se, když voláte šest, šest, šest, počet čertů. Je pro nás legrační, jak vezmete trojky, zdvojnásobíte je a přivoláte čerta. Jste tak nápadití! A milujeme, když vidíme vaši lásku k dramatu.

Jste trojčata, protože jste projevem Boha v konečné podobě. Jako takový definujete, co vytváříte. Nyní vám vaše Vyšší Já začíná ukazovat něco nového. Poté, co si třetí rozměr hrál tak dlouho ve třetí dimenzi, nyní konečně vstupuje do třetí fáze. Není náhoda, že vás čeká obrovská událost.

444

Toto znamení zaslané vašimi duchovními průvodci naznačuje jejich nesouhlas s vašimi myšlenkami a pocity a lze jej interpretovat jako kosmické „ne!“ jako odpověď na vaše otázky nebo nápady.

Výklad Drunvala Melchizedeka 444:

Mystery School: Co ožívá, je lekce o poznávání reality. Tato škola se skládá z učení, jako je čtení knihy nebo učení předmětu, ale skládá se ze skutečného dělání.

Alternativní výklad 444:

444, které vidíte, představuje čtvrtou dimenzi viděnou z perspektivy třetí dimenze. Vstupujete do čtvrté dimenze. Vaše spojení se vším kolem vás se nyní mění a představuje toto hnutí. Toto je čas zapnout sebeovládání. Toto je čas vstoupit do zplnomocnění.

Ačkoli vám vlastnosti čtvrté dimenze brání vidět sebe jako zmocněného, ​​vězte, že začlenění zmocňovacích technik vám v tuto chvíli pomůže. Pokaždé, když uvidíte 444, vzpomeňte si na zvládnutí a posílení. Andělé vás nyní obklopují a ujišťují vás o své láskyplné pomoci. Nebojte se, protože pomoc andělů je blízko.

555

Když uvidíte toto znamení, právě se objevila myšlenka nebo událost, která změnila život. Může se vám to líbit nebo ne. V každém případě vás vaši duchovní průvodci varují, že na vaší životní cestě právě nastala změna a že je čas, abyste se změnili i vy. Pohybujte se změnou a následujte tyto myšlenky.

Výklad Drunvala Melchizedeka 555:

Uvědomění si jednoty: Toto je číslo, které se objeví, když člověk dosáhne vědomí jednoty. Tito jedinci zvládli všechny úrovně Školy záhad. To je nejvyšší číslo. To je Kristovo číslo.

Alternativní výklad 555:

Připoutejte se. Je před vámi důležitá životní změna. Tato změna by neměla být vnímána jako „pozitivní“ nebo „negativní“, protože jakákoli změna je pouze přirozenou součástí životního běhu. Možná je tato změna odpovědí na vaše modlitby, takže se dál dívejte na sebe a buďte v klidu.

555 je začátek páté dimenze

Převládající postoj Atlanťanů byl takový, že byli nadřazeni lidem z Mu, protože se v Něm topili. Lemuřané cestovali do Atlantidy, aby unikli. Cupid se ocitl jako uprchlík v cizí zemi. Přesto věděl, že musí udělat něco důležitého. Amor se spojil s lidmi kolem sebe a snažil se z nového místa udělat domov.

Jeho cílem bylo přivést Mu lásku do Atlantidy. Chvíli to fungovalo, protože magie byla přítomná a vibrace pětice posouvaly věci dopředu. Pátá dimenze byla počata na půdě Atlantidy. To znamenalo začátek roku 555. Během tohoto období jste se rozhodli vidět nedostatky a omezení.

Když velký příliv duší našel útočiště v Atlantidě, zatížilo to systémy, protože technologie nestačila podporovat tolik lidí. I když jste měli omlazující technologii, mysleli jste si, že nemáte dost, a místo abyste se soustředili na to, co máte, zaměřili jste své vnímání na to, co říká: „Nemáme dost, takže musíme přijít se systémem, jak starat se o ty, které můžeme.“

V době Atlantidy zde byl vyvinut třídní systém. Zde subtilní výraz otroctví vstoupil na „pokročilou“ Planetu svobodné volby. Během hry se mnohokrát objevila nesprávná cesta energie. Zde jsou všechna učení Mu, všechna učení o zmocnění ztracena mrknutím oka. Měli jste pocit, že se musíte rozhodnout, kdo bude technologii používat a kdo ne.

Nyní vám říkáme, že pro každého stačilo jen přijmout pochopení, že každý hraje důležitou roli. Místo toho jste se rozhodli některé považovat za důležitější než jiné. Tady byla špatně nasměrovaná energie, která spustila pád Atlantidy. To byl čas, kdy jste vstoupili do páté dimenze.

Účinky vstupu nesprávným směrem do páté dimenze jsou neúprosné. Amor se snažil těmto lidem pomoci očistit se, aby nečistí nevstoupili do Chrámu omlazení. Kdyby vás mohl alespoň zachránit před vstupem do páté dimenze s nečistými přesvědčeními, Atantida by byla dnes zachována.

666

Vaše myšlenky jsou nyní nevyvážené, příliš zaměřené na hmotný svět kvůli mentální nebo emocionální nerovnováze. Toto znamení naznačuje, že vaše myšlenky nejsou čisté a že byste neměli pokračovat v tomto vzoru myšlenek. Nechte je projít.

Výklad Drunvala Melchizedeka 666:

Vědomí Země: Toto je počet zvířat v Bibli, takže může představovat čisté zlo, ale zároveň je to počet lidstva a života. Uhlík je základem života a uhlík má šest protonů, šest neutronů a šest elektronů. Obecně, když vidíte toto číslo, znamená to, že si musíte dávat pozor na fyzické události, které se v tu chvíli dějí, a že musíte být opatrní.

Alternativní výklad 666:

Vaše myšlenky jsou nyní nevyvážené, příliš zaměřené na hmotný svět. Tato posloupnost čísel vás žádá, abyste vyvážili své myšlenky mezi nebem a zemí. Stejně jako slavné kázání na hoře vás andělé žádají, abyste se zaměřili na ducha a službu a věděli, že díky tomu budou vaše materiální a emocionální potřeby automaticky uspokojeny.

777

Tento znak znamená, že jsme se naučili. Je to známka uznání a úspěchu – naučili jste se o svém životě lekci, kterou si váš duchovní průvodce přeje, abyste se naučili.

Interpretace Drunvala Melchizedeka 777:

Mystery School: Toto je část školy, kde knihy o životě nejen čtete, ale také si je procvičujete.

Alternativní výklad 777:

Andělé vám tleskají… gratulujeme, jste na správné cestě! Jen tak dál a vězte, že se vaše přání plní. To je extrémně pozitivní znamení a znamená, že byste měli očekávat, že se stane mnoho zázraků.

888

Fáze vašeho života právě končí a je to varovné znamení, abyste se připravili. Tato řada čísel může znamenat, že skončíte s emocionální fází nebo fází vztahu nebo kariéry.

Výklad Drunvala Melchizedeka 888:

Absolvování konkrétní lekce ve Škole záhad.

Alternativní výklad 888:

Jedna fáze vašeho života se chýlí ke konci a toto znamení vás před tím varuje. Tento číselný řetězec může znamenat, že fáze vašeho vztahu se chýlí ke konci. Také hlásí, že je světlo na konci tunelu. Navíc to znamená: „Úroda je zralá. Nečekejte na sklizeň a užijte si je. „Jinými slovy, neodkládejte krok nebo si užívejte plody své práce.

999

Dokončení. Toto je konec skvělé fáze vašeho života. Když uvidíte toto znamení, říká vám, že to, na co myslíte, skončí.

Výklad Drunvala Melchizedeka 999:

Bez ceny.

Alternativní výklad 999:

Dokončení. Toto je konec velké fáze ve vašem osobním životě.Je to také poselství pro pracovníky Světla, kteří se podílejí na léčení Země a znamená to „Dejte se do práce, protože Matka Země vás právě teď potřebuje.“

000

Jednota s vesmírem. Vaše myšlenky jsou v jednotě s vesmírem. Toto znamení ukazuje, že vaše myšlenky jsou v jednotě s Božím plánem pro váš život.

Výklad Drunvala Melchizedeka 000:

Nic zmíněno.

Alternativní výklad 000:

Připomenutí, že jste jedno se Zdrojem a že v sobě cítíte přítomnost lásky vašeho Stvořitele. Je to také známka toho, že se situace uzavřela.

Čísla spojená s astrologickými vlivy

Příležitostně uvidíte následující sady číselných sekvencí. Jsou to znamení, která se týkají vašich myšlenek a pocitů a astrologických vlivů, které ovlivňují váš život v přítomnosti, nebo vašich osobních planetárních vlivů.

Tato znamení se liší od ostatních výše uvedených znamení jako jedinečná znamení, která odkazují na krátkou dobu (hodiny a dny) astrologického vlivu:

1010, 0101, 1001, 0011, 1100

Tato znamení ukazují, že vaše myšlenky jsou v rovnováze s vaší duchovní cestou a vašimi astrologickými vlivy.

2020 0202, 2002, 0022, 2200

Tyto znaky naznačují, že vaše myšlenkové pochody jsou v souladu s vašimi astrologickými vlivy.

3030, 0303, 3003, 0033, 3300

Tato znamení naznačují kosmické „ano“ – vaše myšlenky jsou v souladu s vaším astrologickým vlivem.

4040, 0404, 4004, 0044, 4400

Tyto znaky naznačují kosmické „ne“ – vaše myšlenky nejsou v souladu s vaším astrologickým vlivem.

5050, 0505, 5005, 0055, 5500

Tyto znaky naznačují, že došlo ke změně ve vašem myšlení a že jste v rovnováze se svým astrologickým vlivem.

6060, 0606, 6006, 0066, 6600

Tyto příznaky naznačují, že vaše současné myšlení není v rovnováze s vaším astrologickým vlivem.

7070, 0707, 7007, 0077, 7700

Tyto příznaky naznačují, že jste se naučili životní lekci, která je v souladu s vaším astrologickým vlivem.

8080, 0808, 8008, 0088, 8800

Tato znamení naznačují, že fáze vašeho života rychle skončí, což je v souladu s vaším astrologickým vlivem.

9090, 0909, 9009, 0099, 9900

Tato znamení naznačují, že fáze vašeho života je u konce, což je v souladu s vaším astrologickým vlivem.

000 0000

Tyto příznaky naznačují, že vaše myšlenky jsou v rovnováze s vaším astrologickým vlivem.

Znamení na duchovní cestě

Následující znamení používají naši duchovní průvodci, aby nás vedli na naší duchovní cestě. Tato znamení nám dávají vědět, jak na tom jsme a co máme dělat.

Následující znaky odkazují na vaši životní / duchovní cestu v týdnech, měsících a letech:

1010, 0101, 1001, 0011, 1100

Tato znamení ukazují, že vaše myšlenky jsou v souladu s vaší duchovní cestou a vašimi astrologickými vlivy.

111, 1111

Tyto příznaky ukazují, že vaše myšlenky týkající se nového cyklu vašeho života jsou správné. jen tak dál.

121, 1221, 2121, 2211, 1122

Tyto příznaky naznačují, že váš současný myšlenkový pochod je pro vaši duchovní cestu správný. Na tyto myšlenky se zaměřujete a jejich následováním dosáhnete pokroku na své duchovní cestě. Dá se říci: „Jdeš svou cestou!“.

131, 1331, 1313, 3311, 1133

Tyto znaky naznačují kosmické „ano!“

141, 1441, 1414, 4411, 1144

Tyto znaky naznačují kosmické „ne!“

151, 1551, 1515, 5511, 1155

Tyto příznaky naznačují, že na vaší cestě právě došlo ke změně. Ať se vám to líbí nebo ne, je to pro vás dobré. Pokračujte novým směrem.

161, 1661, 1616, 6611, 1166

Tyto příznaky naznačují, že vaše myšlenky nejsou v rovnováze s vaší duchovní cestou. Tyto značky jsou jako dopravní značení, které Duchovní průvodci používají, aby nás udrželi na správné cestě a zabránili nám bloudit po špatné cestě. Toto znamení je opakem 121, 1221 atd. a říká, že vaše zaměření se odklonilo od duchovní cesty. Dá se říci: „Nechoď svou vlastní cestou!“

171, 1771, 1717, 7711, 1177

Tyto příznaky naznačují, že jste se na své duchovní cestě naučili lekci. Naučili jste se lekci, kterou vaši duchovní průvodci chtěli, abyste se naučili, lekci, která je důležitá a nezbytná pro pokrok na vaší cestě.

181, 1881, 1818, 8811, 1188

Tyto příznaky naznačují, že fáze vašeho života se chýlí ke konci. Naznačují, že vaše myšlenky o určité části života jsou v souladu s vaší duchovní cestou a následováním těchto myšlenek fáze, na kterou myslíte, skončí.

191, 1991, 1919, 9911, 1199

Tyto znaky ukazují dokončení nebo dokončení fáze na vaší duchovní cestě. Fáze může a nemusí při sledování těchto znamení dospět ke skutečnému konci, ale pokud se budete řídit myšlenkami, které máte v době sledování tohoto znamení, dojde k úplnému konci této fáze.

Další číselné řady

2323, 2332, 2233

Tato znamení ukazují souhlas a podporu vašich duchovních průvodců s vašimi myšlenkami, plány nebo záměry. Toto znamení se nejčastěji zobrazuje poté, co jste navázali vztah se svými duchovními průvodci, což znamená, že jste otevření jejich vedení prostřednictvím číselných sekvencí.

1234, 234, 456

Pokud opakovaně vidíte vzestupné číselné sekvence jako 1234, je to znamením vašeho duchovního průvodce, že máte progresivní myšlenky. Toto znamení uvidíte, když přemýšlíte o oblasti svého života, která vás znepokojuje a chcete změnit nebo přemýšlet o konkrétním tématu.

Vidět tuto číselnou sekvenci bezprostředně po takových myšlenkách je známkou toho, že vaše myšlenky jsou progresivní. Pokud se budete řídit těmito myšlenkami, váš život pokročí a budete mít podporu svého duchovního průvodce při realizaci vašeho plánu.

321, 432, 543

Pokud opakovaně vidíme sestupné číselné sekvence, jako je 321, je to znamení od vašeho duchovního průvodce, že vaše myšlenky jsou regresivní. Toto znamení se objeví, když přemýšlíte o oblasti svého života a když vidíte tu číselnou sekvenci hned po takových myšlenkách – je znamením, že váš život půjde zpět, pokud budete jednat podle toku myšlenek.

Zpracovala: Suzana Dulčić pro atma.hr

* Drunvalo Melchizedek je jedním z nejznámějších esoterických učitelů současnosti, autor pěti knih: „Starověké tajemství: Květ života“ – Knihy 1 a 2, Světelný had – Pohyb energie Země Kundalini a Vzestup ženského světla, Mayská cesta a život v srdci – Jak vstoupit do posvátného prostoru v srdci (vše si můžete objednat v e-shopu Atma!). Tyto knihy byly vydány ve 29 jazycích a jsou dostupné ve zhruba 100 zemích světa. Drunvalo založilo workshopy Flower of Life s více než 300 vyškolenými a certifikovanými vedoucími, kteří vyučují ve více než 60 zemích. Je šéfredaktorem mezinárodního internetového magazínu „Spirit of Ma’at“, www.spiritofmaat.com s asi milionem
návštěvníků každý rok. Drunvalo je světový cestovatel a pořádal přednášky, semináře a workshopy o božské (posvátné) geometrii, lidských energetických polích, spiritualitě, meditaci a životě v srdci ve 45 zemích. Jeho meditace s anděly a jeho práce s pránou a energetickým léčením pomohly desítkám tisíc lidí. Drunvalo zdůraznil, že léčení v těchto oblastech je nesmírně důležité při potížích s tělem, které nám často brání pokračovat v naší duchovní cestě. 

Zdroj:atma