Pokud to myšlenky dokážou s vodou, co mohou udělat s námi?

Jsou-li pozitivní emoce, slova a pocity schopny změnit fyzickou strukturu vody, znamená to, že „mluvení se sebou samým“ má přímý vliv na naši biologickou bytost.

Emoto v experimentu napsal laskavý výraz na stěnu láhve s vodou, na kterou voda reagovala úžasnou krystalickou strukturou.

Tento experiment dokonale dokazuje, že pozitivní slova mají zázračnou, zvláštní sílu a vibraci, protože změnila strukturu vody a dosáhla zázračného účinku.

Potvrzuji tuto osvědčenou skutečnost, navrhuji také své oblečení a výztuhy na oblečení, protože tyto motivující věty mají na naše tělo úžasný vliv a naše tělo se za to odvděčí magickými výsledky.

 Tyto pozitivní zprávy si neseme po celý den na svých tělech, na oblečení, jehož energie s námi vibrují, rezonují s našimi energiemi a ovlivňují nás správným směrem.

Jakkoli je to neuvěřitelné, je to všechno tak jednoduché. Každá myšlenka, kterou řeknete, nebo jen to, co se ve vás objeví, to vše určuje, jaké vodní struktury se ve vás vyvinou – zavede vás do spořádaného nebo chaotického světa.

Vaše vibrace zcela omezují vás a všechny typy lidí, se kterými se budete moci spojit – určují, jaké myšlenky naplňují celé vaše vnitřní bytí, čímž široce definují váš život, jak budete žít.

Síla vašich myšlenek je neomezená, musíte tomu jen věřit.

Váš vztek, závist, špatné myšlenky ve vás vytvářejí zcela neuspořádaný vodní obraz, který může způsobit většinu nemocí, naopak pouhé vyjádření lásky druhému člověku mění náš vodní obraz a tvoří krásnou podobu.

Povzbuzuji vás, abyste se obklopili pozitivními myšlenkami, laskavými slovy a potvrzujícími větami – tím transformovali své vibrace, a to vše spouští řetězovou reakci: přitahuje to do vašeho okolí lidi a energie s podobnými vibracemi.

Všem lidem – zvláště těm, jejichž víra je trochu slabší a je zcela jisté, že mnozí z nás tak činí, dokud nakonec nedosáhneme úrovně plného posílení – nám hodně pomáhají věci, které naklánějí naše vibrační úrovně pozitivním směrem.

Už nápisy na oblečení ovlivňují naše vibrace a programují naši vodní strukturu. 

Každý z titulků je takzvaná berlička, jako sebezdokonalovací kniha, kterou čtete, nebo jako široký rozhovor s pozitivním člověkem – a jejich účinek ve vás žije a působí, dokud se pohybujete na stejné vibraci.

Pokud uznáte a přijmete, že jste zodpovědní za své myšlenky, za vše, co se vám děje, že vše ovlivňujete a že podle toho žijete, existujete a jednáte, nebudete již potřebovat žádnou vnější pomoc – to by byl náš konečný cíl a stav naprosté rovnováhy.

Ale dokud nedosáhneme tohoto úplně čistého stavu, chci své oblečení pro spoustu lidí

– a také by vám velmi pomohli na dokonalé cestě.

Jak jsem psal:  je to tak jednoduché .