Malá holčička měla tak nafouklé bříško, že vypadala jako devítiměsíční žena. Byla tu malá naděje. Lékaři přišli s pozitivní zprávou. U dítěte by měla být provedena život zachraňující operace, ale šance tu je. Rodiče věděli, že pro svou dceru mohou udělat cokoliv.

Aby mohla Maddy žít normální život, musela si najít dárce ledviny . Jako zázrakem byly ledviny mého otce vyhovující.
„ANI NA OKAMŽIK JSEM SI NEMYSLEL, ŽE BYCH PRO SVOU DCERU NĚCO UDĚLAL!“

Před operací byla holčička celou cestu v nemocnici a skoro celý den prospala. musel si dávat velký pozor, aby nechytil nějakou infekci, protože tím by to pro něj skončilo.

„KDYŽ VAŠE DCERA A MANŽEL LEŽÍ NA OPERAČNÍM SÁLE ZÁROVEŇ. ÚPLNĚ JSEM SE ZHROUTILA, BÁLA JSEM SE, ABY BYLO VŠE V POŘÁDKU. NEMOHL JSEM SE DOČKAT, AŽ JE ZNOVU OBEJMU. KONEČNĚ CHCI ŽÍT JAKO NORMÁLNÍ ZDRAVÁ RODINA!

Při operaci vše proběhlo v pořádku, zákrok proběhl perfektně. Transpozice byla úspěšná. Otec zachránil dítěti život, štěstí rodiny je bezmezné. Malé holčičce ustoupilo velké bříško. Nyní máte stejně sladké kulaté bříško jako každé jiné miminko.

Paul si myslí, že udělal jen to, co by pro své dítě udělal každý otec, zvláště pokud dojde k nějaké nemoci. Kdykoli by znovu pomohl. Myslí si, že je rodič, rodič. Za 25 let bude muset Maddy pravděpodobně podstoupit další operaci. Ale mezitím je ještě mnoho šťastných let zpátky. Vědí, že při další operaci bude vše v pořádku. Mezitím chtějí prožít každý okamžik a ukázat své dceři, co se dá.

Zdroj:newsner