Její matka se ale přepočítala… Více než kdy jindy začala Victoria mizet v různých klubech a kavárnách. Koneckonců teď měla možnost žít ve velkém – její manžel měl dobrý plat, stálé prémie a prémie od svých nadřízených, jejichž muž byl v dobrém postavení. Mladá žena si tedy všechny peníze prošla mezi prsty. A nesetkala jsem se se svým manželem po práci s horkým borščem a koláči, ale bavila jsem se s jejími přáteli naplno. 

Dima se na to všechno podívala s úsměvem. Věřil, že věřící mají právo párkrát týdně relaxovat s přáteli v klubu. Ale naivní manžel nevěděl, že pokaždé, když Victoria opustí zábavní podnik s jiným přítelem. I nejlepší kamarád už Vika odsuzoval. Ale přesto se nic v životě manželů nezměnilo. 

Po nějaké době Olga Ivanovna vážně onemocněla a onemocněla. Sotva mohla chodit. Potřebovala vážnou péči. To ale Viku nezastavilo. Nechtěla se starat o matku. Proto všechny starosti padly na ramena Dmitrije. Platil doktory, sestry, kupoval drahé léky a veškerý volný čas trávil se starší ženou. Pochopila jsem, že tchyně to dlouho nevydrží, protože nemoc byla vážná.

To ráno se Dmitrij probudil dříve než jeho žena. Ze zvyku jsem jí udělal snídani a přinesl ji do postele. Victoria sotva otevřela oči. Den předtím se pořádně procházela s kamarádkami v klubu, teď se jí udělalo špatně. Pití koktejlů ovlivněno.

Křičela na manžela, že ji vzbudil tak brzy. Vika svou práci na jeřábu vždy nenáviděla. Věřila, že se svými údaji se může stát slavnou modelkou – a nesedět v kabině jeřábu, ale chodit po světových přehlídkových molech. Po rychlé snídani se konečně dali do práce.

V tento den museli manželé pracovat ve stejném zařízení. Developer musel urychleně předat obytnou budovu, a tak se stavby zúčastnily dva jeřáby najednou. Cestou do práce žena obracela oči v sloup a znovu poslouchala, jak jí manžel vypráví o rodinném štěstí. Zvláště ji rozčilovaly rozhovory o tom, že Dima opravdu chce děti. Viktorie nenáviděla malé usmrkané spinogy, které by jí jen braly krásu, čas a mládí. Unavená posloucháním svého manžela na něj křičela. 

Jeřábník vyšplhal do výšky 30 metrů, aby obsluhoval obrovský kbelík malty. Dmitrij se ale chvíli zdržel v kůlně. Potřeboval napsat žádost o dovolenou, pak to nechat na mistrovi. Na stavbě ještě nebyli žádní dělníci. Řešení již bylo doručeno, ale praky ještě nedorazily. Dole byla jen mladá malířka a štukatérka Oksana, která s nimi nedávno přišla do práce.

Victoria, která nechtěla ztrácet čas, se vyklonila ze stánku a vztekle zakřičela na Oksanu, aby běžela nahoru a vzala náklad a nepoflakovala se nečinně. Mladá dívka rychle běžela splnit rozkaz impozantního šéfa. Ale po chvíli se stalo nenapravitelné.

Ospalý jeřábník popletl páky. A místo toho, aby náklad zvedla, prudce ho spustila dolů. Obrovský kbelík roztoku spadl přímo na Oksaninu nohu. Vika se rychle zorientovala a situaci napravila. Ale už bylo pozdě!

A teď nešťastná Oksana leží na zemi a zuřivě křičí bolestí. Victoria se vyděsila, spustila kohoutek a běžela k oběti s kulkou. Za výkřiků přiběhl i Dmitrij. Při pohledu na vážné zranění si jeřábník okamžitě uvědomil, že tvrdému trestu nemůže uniknout. A pak bez přemýšlení padla před manželem na kolena. Začala prosit Dima, aby ji nezničil, a požádala ho, aby řekl, že je za pákami jeřábu. Přece jen je těhotná a čeká od něj dítě. 

Dmitrij se u této zprávy posadil. Samozřejmě ho to ani nenapadlo. Souhlasil, že vezme vinu své ženy na sebe. Požádal jsem Oksanu, která ztrácela vědomí, aby potvrdila, že za všechno může on. Protože nebyli žádní svědci incidentu, jeřábníkům se podařilo oklamat vyšetřovatele, kteří zahájili trestní řízení proti Dmitrijovi. Ve stejný den byl propuštěn z práce. Nezbývalo mu nic jiného, ​​než navštívit v nemocnici dívku, která byla zmrzačená vinou jeho ženy.

Dmitrij se mohl spolehnout na své úspory, protože plat byl vždy dobrý. A v poslední době nijak nespěchal, aby dal své ženě všechny peníze, když viděl, že se s nimi tak snadno rozešla. Finančně zraněné dívce pomohl, protože léčba vyšla velmi draho.

Victoria ale velmi rychle zapomněla, že ještě nedávno její osud a budoucnost visely prakticky na vlásku. O necelý měsíc později se ujala toho starého. A stala se drzou do té míry, že si přivedla dalšího milence rovnou domů, když byl její manžel v Oksanině nemocnici.

Na nejzajímavějším místě našel Dmitrij holubice, které se náhle vracely domů. Málem zešedivěl žalem, uvědoměním si své bezmoci a hořké zrady. Manželka se snažila ospravedlňovat, dokonce měla svědomí ho obvinit z lhostejnosti – že chodí jen do nemocnice a ona potřebuje pozornost a náklonnost. Při pohledu na manželovu tvář zkřivenou hněvem si muž uvědomil, že o žádné lásce nemůže být řeč.

Dima neodpustil zradu. Z bytu odešel pro manželku a nenarozené dítě. Na čas se přestěhoval ke tchyni. Starého a nemocného důchodce mu bylo velmi líto. Muž jí řekl vše o tom, co se stalo. Za mřížemi měl strávit rok, rozhodl soud. Olga Ivanovna pohlédla na svého zetě se slzami v očích. Koneckonců to byla její dcera, která ochromila život mladého muže.

Těsně před Dimovým odjezdem na místo trestu ho stará žena zavolala k sobě. Požádala o odpuštění pro svou nedbalou dceru. A pak požádala svého zetě, aby splnil její vůli. Až se vrátí, nechte ho vytáhnout její rakev ze země. Muž se omámeně podíval na svou tchyni v domnění, že se z té nemoci úplně zbláznila. Ale protože nechtěl starou ženu naštvat, slíbil, že splní její vůli. 

Ve vězení strávil necelý rok. Byl propuštěn dříve. Po celou tu dobu ho navštívila pouze Oksana, která trpěla rukou své manželky. Pamatovala si mužovu laskavost a pozornost. I když se stala mrzákem a chodila o berlích, nemohla nenavštívit někoho, kdo jí nebyl lhostejný. Victoria ale ke svému manželovi nikdy nepřišla. Byl napsán pouze jeden dopis, že ze všech zážitků potratila. 

Během doby, kterou Dmitrij strávil ve vězení, city k Victorii konečně zmizely. Zůstala jen hořkost a zášť. Ale měl k Oksance velmi silné city a dívka mu to oplatila. Společně snili o tom, že si postaví dům v nějaké vesnici, porodí děti a budou šťastní. Ještě ve vězení Dima obdržel dopis od majitele rituální služby. Napsal, že jeho tchyně zemřela, a připomněl její žádost.

To vše se Dmitrijovi zdálo divné. A sotva svobodný, spěchal na hřbitov, kde pod rouškou noci chtěl získat rakev. Jakmile ale náhrobek odstranil, byla pod ním okamžitě objevena obrovská šperkovnice. V krabici byl také vzkaz od tchyně.

Stařena v něm napsala, že patří do staré knížecí rodiny. A všechny tyto šperky jsou dědictvím, předávaným z generace na generaci. Chtěla je předat své dceři. Jenže se ukázalo, že měla takovou smůlu, že to žena neudělala. Napsala, že její zeť by se šperky lépe hospodařil. Popřál jsem mu štěstí.

Dmitrij se poklonil hrobu a poděkoval zesnulému za všechno. Položil náhrobek na místo, vzal s sebou šperky a okamžitě šel za Oksanou. Teď věděl, jak dál žít a co dělat.

O pár měsíců později se z velké chaty vynořil šťastný manželský pár. Dmitrij prodal rodinné klenoty své tchyně, peněz bylo dost nejen na dům a na život. Svou budoucí manželku se mu podařilo vyléčit, po předchozím zranění nezůstala ani stopa.

Milenci si koupili krásný, pohodlný domov, daleko od místa, které jim přinášelo tolik smutku a smutku. Dima otevřel svůj vlastní podnik. A dnes spolu šli k lékaři, protože mladá manželka potěšila svého muže úžasnou zprávou, že se brzy stane tátou.

Victoria ale v tu chvíli také spěchala k lékaři, ale jen s jiným problémem. Její další přítel byl oceněn hanebnou nemocí. Žena činila pokání, ale už bylo pozdě. Byla předurčena pouze k životu v samotě. Koneckonců, teď sotva existuje ten blázen, který jí dá svou lásku. Všechno se vrátilo k životu jako bumerang!

Zdroj:headinsider.net