Panna

Březen je pro Panny důležitý, protože posiluje sebevědomí a do popředí se dostává profese. Panna podniká kroky a dosahuje úspěchů; duben je měsícem investic a ekonomiky. Proto se budete zajímat o finance a nemovitosti.

Budete přicházet s různými nápady, jak investovat, vydělat více peněz, co nejvíce ušetřit. Budete mít lepší podmínky nejen v práci, ale i ve vztazích. A když budou hvězdy na vaší straně, stačí jen jednat. Půjde o majetek, nečekané nápady a řešení situací.

V květnu pečujte o své zdraví a posilujte svůj oslabený imunitní systém. Musíte se také všemožně vzdělávat, včetně cizích jazyků. Panny vnesou do svých vztahů stabilitu, která jim po celé jaro chyběla. Nezadaní naleznou úctyhodnou lásku.

Váhy

Váhy milují jaro. Mají sklon k depresím, zejména pokud si myslí, že je nikdo nemiluje nebo že je nemiluje dostatečně. Jarní období vám však dodá pozitivní přístup a lásku; v březnu se zaměřte na zdraví a kondici, hrozí bolesti zad.

V pondělí 25. března budou mít Váhy nejsilnější úplněk ve svém znamení. V popředí vašeho zájmu budou peníze a majetkové záležitosti. Ve vztazích můžete usilovat o rovnováhu. Pouto mezi vámi a vaším partnerem se prohloubí.

Pozor na nachlazení ve zdraví. Pozor na ledviny, průdušky, krevní tlak a cholesterol. Co se týče vaší profese, musíte zvážit, zda by pro vás nebyla výhodná změna povolání. Pokud přijde nabídka, budete mít dilema. Ve finančních záležitostech buďte opatrní se smlouvami a půjčkami. Jinak se vám bude dařit; v květnu se můžete setkat s někým ze své minulosti.

Štír

Jaro probudí vášně Štírů a do popředí se dostanou silné emoce. Štíry čeká období flirtování a citových dobrodružství. Dejte si však pozor na zbytečné životní komplikace. Štíři si brzy uvědomí důležitost vyrovnaných vztahů.

V dubnu čeká vaše znamení silné novoluní. Je to vhodná doba pro zahájení podnikání, zahájení nové činnosti nebo rozšíření vašich povinností; v květnu se do popředí dostanou finanční záležitosti a vy můžete splatit své dluhy.

Obecně je však čas na budování domova a vztahů. Štíři budou řešit otázky bydlení. Na pracovním poli najdete způsoby, jak zlepšit svou finanční situaci. V oblasti zdraví si dejte pozor na stres, psychosomatická onemocnění, kožní problémy a problémy se štítnou žlázou.

Střelce

Střelci nebudou mít rádi rutinu a omezení a budou cítit potřebu vybočit ze zaběhnutých kolejí. Jaro vám dodá energii a vy se budete snažit využít každé příležitosti k cestování, sportování a setkávání se s nezadanými lidmi. Změna prospěje také partnerským vztahům, které se posílí.

V březnu budou Střelci stavět dům nebo se stěhovat. Nastává čas kompletní reorganizace. Zvýší se příjmy, ale také výdaje. Jarní období nabízí Střelcům velké obchodní příležitosti, zejména pokud pracujete v oblasti služeb nebo se zákazníky, budete úspěšní.

Je to vhodná doba pro střídmost a zbavování se závislostí. Dejte si pozor, abyste se neodtrhli od cvičení. Extrémně zdraví Střelci by se také měli vyvarovat namáhání kloubů a končetin. Problémem je krevní tlak.

Kozoroh

I když mají jaro rádi, bude pro Kozorohy jaro náročným pracovním obdobím. Ti si nebudou moci odpočinout. Profesně budete pracovat na dokumentech a projektech. Někteří se budou zabývat zahraničními záležitostmi, ať už profesně, nebo v úzkém kontaktu s lidmi v zahraničí.

Jaro však bude i emocionální. Někdo potká novou lásku, narodí se děti a proběhnou rodinné oslavy. Bude to velmi rušné jaro – přibrzdit vás může pouze duben. Neztrácejte rovnováhu. Dejte si však pozor na impulzivní chování.

Na jaře budete investovat do svého domova. Kozoroh posílí vaše fyzické síly. Ohroženy jsou klouby, končetiny a celý pohybový aparát. Je třeba být opatrný. Ženy mohou mít gynekologické problémy.

Vodnář

Vodnář miluje také jaro, v roce 2024 si Vodnář polepší po finanční stránce, vytvoří si vysněnou práci nebo si najde lepší zaměstnání. Tento proces je dlouhodobý a bude zahrnovat jaro. V tomto období budete velmi aktivní. Vodnář je nesmírně romantický, ale v lásce je důležitá i určitá svoboda. V jarních měsících nebude před láskou úniku.

V dubnu však budete muset učinit důležité rozhodnutí ohledně svého vztahu. Pokud si nedáte pozor na žárlivost, budete muset řešit problémy. Úspěšní budete v profesní i vzdělávací oblasti. Vaše plány týkající se profese se budou pomalu, ale jistě realizovat.

V květnu se Vodnáři budou muset soustředit na sebe, cvičení, správnou životosprávu a budou úspěšní. Zvýší se zájem o finanční záležitosti a do popředí se dostanou smlouvy, někteří budou splácet své dluhy, jiní investovat do svého bydlení. Po finanční stránce se vám mohou vrátit nečekané peníze v souvislosti s vaší prací. V oblasti zdraví se mohou objevit bolesti hlavy a záněty dutin.

Ryby

Ryby se stále nacházejí v období změn. Uspořádejte si své záležitosti pro stabilnější život. Někteří budou moci přerušit vazby s minulostí. Na jaře budou v popředí vztahy a většina Ryb to bude prožívat romanticky.

Velmi důležité budou vztahy s partnery, rodinou a dětmi. Ryby se změní, přehodnotí své plány a posunou se směrem ke svým cílům. Zpočátku se mohou vyskytnout problémy, ale ty se podaří překonat. Úspěch vás čeká zejména v květnu. Možná se budete chtít vzdělávat, organizovat, naučit se něco nového, například získat řidičský průkaz.

Čeká vás také jednání se státními úřady, bankami a hypotékami. Pokud jde o práci, měli byste udělat další krok. Příznivý pro vás bude také společenský čas a cestování. Ohrožen je váš cévní, pohybový a reprodukční systém a můžete mít problémy s dýcháním.