Osoba číslo 1:

Pokud je vaší volbou člověk číslo 1, který jen čeká na pád, hodně se vzdáváte. Také se nepotýkáte s problémy a většinu trapných situací jen přijímáte. Nerad se s lidmi hádáte, nejste asertivní člověk. Nechcete se vyklonit a zůstat ve stínu. Máte srdečné srdce a jste čestný člověk.

Osoba číslo 2:

Jste zdvořilý člověk, ale máte sklon rozhodovat se příliš rychle. Netrávíte příliš mnoho času zvažováním pro a proti dané situace. Bohužel to vede k tomu, že často děláte chyby, kterým by se dalo předejít, kdybyste si dali chvilku na rozmyšlenou. Lidé kolem vás vás považují za tvrdohlavého.

Osoba číslo 3:

Jste člověk, který zůstává až do konce. Málokdy se vzdáváte. Bojujete za své přesvědčení jako lev, ale moudře. Jste obchodní osobnost. Jste skvělý šéf. Daný problém můžete analyzovat mnoha způsoby, díky čemuž jste schopni vybrat to nejlepší řešení.

Osoba číslo 4:

Jste skutečný rebel! Bohužel vás to někdy zavede do slepé uličky. Dokonce se stává, že se při obhajobě svých argumentů zamotáte natolik, že si začnete protiřečit. Občas přestanete myslet racionálně. Narodil jste se jako revolucionář, i když se občas střelíte do nohy.doporučeno

Zdroj:esoteric