Pokud jste zvolili kresbu #2

Vaše hlavní trauma souvisí s tím,  jak jeden nebo více vašich rodičů podkopalo vaši důvěru jako dítě . Toto trauma vás provází ve všech vašich vztazích : je pro  vás obtížné důvěřovat lidem,  takže se vyhýbáte vytváření intimních vztahů.

Navzdory skutečnosti, že jste společenský člověk,  který miluje komunikaci,  nikdy jste nikomu ve skutečnosti neprozradili, co je skutečně ve vašem srdci.

Pokud jste zvolili výkres číslo 3

Vaše zranění pravděpodobně souvisí s  nějakým druhem ponížení, které  jste utrpěli jako dítě. Možná vás  odmítli vaši spolužáci nebo někdo z vaší rodiny.

V dnešní době děláte vše pro to, abyste získali souhlas  ostatních. Často se můžete  vzdát svých snů a cílů, abyste potěšili ostatní, kteří na oplátku chtějí plivat na vaše potřeby.

Je hezké  snažit se být svou nejlepší verzí, ale dělejte to pro sebe a ne pro někoho jiného. Buďte svobodní, buďte tím, kým chcete, a žijte život, který vás činí šťastnými.

Pokud jste zvolili kresbu #4

Vaším největším dětským traumatem je váš strach ze selhání . Můžete snadno komunikovat s ostatními lidmi a jste vždy obklopeni přáteli, abyste se dostali pryč od nepohodlí, které cítíte, když jste sami.

Bojíte se být ve vlastní společnosti a zjistit, co se vám na sobě nelíbí. Příliš se trápíte svými chybami a to vás může vést k depresi.

Zdroj.esoteric