Vchod číslo 3

Pokud se vám nelíbí vchod do staré zchátralé opuštěné budovy, pak jste s největší pravděpodobností silný a inteligentní člověk s analytickým přístupem. Tato volba vás také charakterizuje jako velmi soukromou osobu.

Zeď, ve které je vidět zdivo, znamená, že jste kolem sebe postavili zeď, která chrání váš svět před invazí i blízkých lidí. Jste soběstační a předkládáte poměrně přísné požadavky na lidi kolem vás.

Poklad, který hledáte, je způsob, jak rozbít své vlastní bašty. Stejně jako tráva přes asfalt roste potřeba užší emoční komunikace s někým z vašich blízkých. Jste na cestě k úspěchu …

Vchod číslo 4

Pokud vás tento starý dřevěný dům vyděsil, pak s největší pravděpodobností vaše srdce přetéká vřelostí a láskou a cítíte naléhavou potřebu se o ně s někým podělit. Jste připraveni na hodně kvůli milovaným, jste připraveni je obklopit vřelostí, péčí a láskou.

A co vás opravdu znepokojuje, je materiální stránka věci. Jste bohatí duchovně i citově a vždy každému poskytnete podporu, ale je vám nepříjemné, že mu z nějakého důvodu nejste schopni poskytnout potřebné výhody. Abyste dostali, co chcete, čeká vás dlouhá náročná cesta. Nepatříte mezi lidi, kteří snadno získají peníze, za které byste měli tvrdě pracovat. Můžete si však být jisti, že úspěch se nakonec dostaví.

Vchod číslo 5

Pokud vás vyděsil pohled na studnu, pak na tom není nic zvláštního. Ve skutečnosti je pád do studny dost děsivý. Nikdo neví, co je tam dole a jak se odtud dostat. Ale pokud by mnoho lidí obrátilo tuto situaci ve svůj prospěch, například aby byli sami se svými myšlenkami, pak to nepotřebujete. Jste soběstačný a velmi sebevědomý člověk. Jste omezeni takovými prostory a situacemi. To znamená, že vám v životě chybí dobrodružství.

Z nějakého důvodu právě teď nejspíš zažíváte nepohodlí ze života, který žijete. Omezuje vaši vnitřní energii a nedovolí vám otevřít se. Pokud ano, rozlomte okovy a vydejte se na dobrodružství. Začněte žít tak, jak chcete, a budete se cítit jako skutečně šťastný člověk!

Vchod číslo 6

Vyděsila vás králičí nora? To znamená, že se bojíte neznámého.
To na první pohled docela jednoduchá volba znamená hodně. Faktem je, že to, co je ukryto v podzemí, je podvědomě interpretováno jako neznámá součást sebe sama. A vaším cílem, soudě podle volby králičí nory, je najít smysl života.

Jedná se o velmi globální cíl, ale zdá se, že máte nějaké plány? Pokud máme pravdu, pak je to jisté znamení přechodu od přemýšlení o plánech ke konkrétním činům. Přijměte realizaci snu, možná je to vaše životní cesta?!

Vchod číslo 7

Pokud se bojíte tohoto opuštěného schodiště dolů, pak je to špatné znamení. Možná jste v poslední době často trpěli „fiaskem“ nebo vás sled událostí opakovaně vedl k některým špatným událostem, tragédiím v rodině nebo mezi blízkými? Faktem je, že sestupné schodiště jakoby symbolizovalo odchod ze života a opuštěné listy – změnu ve fázi života.

To neznamená, že je pro vás určeno něco špatného, ​​ale možná vás nedávné události znovu a znovu vracejí k myšlence smrti? Toho se podvědomě bojíte a tento strach je zakořeněný ve vaší hlavě. Možná, abyste se uklidnili, stojí za to odvrátit tyto myšlenky nějakým kreativním nápadem, nebo se naopak vyrovnat se svým zdravím, abyste se ujistili, že vás nic neohrožuje?

Vchod číslo 8

Dveře do vězení jsou velmi rozumnou volbou, ale charakterizují vás z trochu jiného úhlu. Tato volba vás charakterizuje jako velmi pracovitého a odolného člověka, který je systematicky na cestě k úspěchu. Máte cíl a plán, jak ho dosáhnout. Můžete být na sebe hrdí, protože jste udělali vše pro to, abyste dosáhli toho, co máte.

Ale vaše nitro hledá úplně jiný poklad. Zmiřte se s tím, je čas si odpočinout, chcete pohodlí a klid. Vaše duše a tělo žádají o dovolenou, nečinnou blaženost a změnu prostředí, které byste měli udělat v blízké budoucnosti. Dejte si pauzu, protože jste toho již dosáhli hodně a zasloužíte si malou odměnu!

Byl to test Vyberte si vchod, který vás nejvíce děsí, a zjistěte, co vás čeká. Líbil se vám tento test? Viděli jste v něm něco pravdivého o svých touhách a cílech? Osobně jsem nikdy nebyl schopen vybrat jeden nejděsivější vstup pro mě a přečíst si výsledky dvou, které se mi „líbily“ nejvíce. Je úžasné, že ani jeden, ani druhý se nemýlili … Je to neuvěřitelné!

Zdroj.esoteric