Karta #2 světa

Musíte přehodnotit vše, co bylo ve vašem životě špatné, a měli byste se již dívat na život z té dobré stránky!

Hněv a negativita vám nepomohou dosáhnout vašich cílů. Je čas se změnit a být sám sebou. Jste velmi laskavý a otevřený člověk, ale bál jste se ukázat tyto své vlastnosti a schovávat je za chladný a neotřesitelný charakter! Dokud zůstanete pozitivní a milující, budete v životě úspěšní.

Snažte se omezit komunikaci s nepoctivými a zlými lidmi, příliš snadno nasáváte cizí energii. Jděte životem sebevědomě jen s těmi, kteří nikdy nepodvedou ani nezradí. Se zbytkem nejsi na cestě.

Karta #3 Poustevník

Právě teď jste v nejlepším! Přestaňte vzrušovat minulost, je čas užít si dnešek, aniž byste odkládali na zítřek! Pocítíte příval energie a už vás nelze zastavit. S největší pravděpodobností se vydáte do nějaké neobvyklé země za novými zážitky!

Nyní je také skvělý čas na nové známosti, které vám otevřou skvělé vyhlídky na kariérní růst. Neposlouchejte rady ostatních, teď je vaším nejlepším rádcem vaše životní zkušenost a intuice.

Karta č. 4 Blázen

Karta, kterou jste si vybrali, vám chce dát tu nejdůležitější radu: nic neuspěchejte, vše má svůj čas a místo!

Buďte důslední a trpěliví a pak si buďte jisti, že vše půjde podle plánu. Neutrácejte unáhleně a ještě více se zdržte hazardních her.

Buďte ke svým blízkým pozornější a tolerantnější. Blízká budoucnost bude dost emotivní, takže se snažte nezlobit kvůli maličkostem.

Zdroj:esoteric