SYMBOL ČÍSLO 2

Zhruba na dva týdny se vám v hlavě zastaví svět. Situace, kterou řešíte, vám způsobuje velký stres. Nabídněte proto svému vědomí čas, který vás donutí odpočívat. Dopřejte si pozornost a laskavost, kterou potřebujete.

Pokud vás někdo požádá, abyste pro něj v budoucnu něco udělali, a vy se na to nebudete cítit, nebojte se říci ne. Vaše hodnota tím nebude snížena. Naopak, když se rozhodnete být v dané situaci sami sebou, pozvedne vás to na vyšší úroveň. Dáte tím najevo, že si vážíte sami sebe a své energie, a tím si vás bude vážit i vaše okolí. Nebojte se delegovat zodpovědnost na druhé a dát jim najevo, že jim důvěřujete. Oni to opravdu zvládnou.

SYMBOL ČÍSLO 3

Už dávno jste získali dokonalou osobnost, o které sníte. Pouze nevlídné soudy o sobě samých vám ukazují zkreslenou realitu. Za tím se skrývá určitá nenávist k sobě samému. Zeptejte se sami sebe, jakou část svého já nedokážete přijmout. Odpověď si napište na kus papíru. Vedle ní si napište pozitivní afirmace. Musí to však být něco, co pochází z vaší vlastní hlavy, ne něco inspirovaného z internetu nebo od někoho jiného. Při vypisování pozitivních afirmací můžete mít problémy s vyjadřováním. Je to proto, že nevěříte, že si takový dar zasloužíte. Jste však moudrý alchymista a máte velkou vnitřní sílu. Pozitivní formule si čtěte alespoň třikrát denně. Důležité je hluboce cítit.