DRUHÝ OBRÁZEK

Pokud jste si vybrali tento obrázek, vaše zpráva je, že musíte více naslouchat sobě a svým touhám. Že musíte začít dělat to, co chcete, ne to, co byste měli nebo co chtějí ostatní. Nestarejte se o názory ostatních lidí. Je nemožné potěšit svět. Někoho potěšíte, jiného ne, protože zalíbit každého nelze.

Tak se pro změnu začněte hýčkat a dělat ty věci, které vám dělají jen radost a potěšení. Nebojte se lidských soudů a zlých jazyků. Lidé budou vždy mluvit bez ohledu na to, co děláte. Někteří budou mít pozitivní komentáře, zatímco jiní budou mít negativní komentáře.

Vždy bude a vždy bude. Pokud byste se nebáli úsudků lidí, bylo by mnoho věcí, které byste v minulosti udělali jinak. A to nejen v minulosti, ale i v současnosti. Nyní je konečně ten správný čas postavit se před ostatní, naplnit se důvěrou a důvěřovat si.

TŘETÍ OBRÁZEK

Pokud jste si vybrali tento obrázek, říká vám, abyste pochopili, že některé věci nemůžete změnit, ať se snažíte sebevíc. Neničte se tím, že se budete trápit něčím, co nemůžete ovlivnit. Starosti jsou nedílnou součástí života, ale některé starosti v přehnané míře ničí každého člověka, zvláště pokud to nemůže ovlivnit.

Zpomalte tempo života. Věnujte se více sobě a některým dalším lidem. Najděte si na některé lidi více času. Víc se radujte z maličkostí, protože maličkostí je vlastně nejvíc a jsou všude kolem nás.

Příliš mnoho pracujete, příliš se trápíte a tím zapomínáte na sebe a na některé drahé lidi. Bude tam všechno, ale my tam nebudeme, tak si to začněte trochu víc užívat. Život je jen jeden a to mějte vždy na paměti.