Purpurová (fialová).

Fialová je barva Jupiteru, planety, která neustále roste.

Vaše volba této svíčky znamená, že v blízké budoucnosti budete moci přitáhnout štěstí a hojnost na svou stranu. Ve vašem životě se začnou objevovat „správní“ lidé a otevřou vám okno nových příležitostí. Stačí naslouchat jejich slovům a jednat pod jejich vedením.

Frekvence, na které vaše energie pracuje, vyžaduje, abyste získali nové znalosti.

Jak budete studovat svět kolem sebe, začnete si v něm všímat stále větší nespravedlnosti. To vás může rozzlobit. Ale musíte se s touto emocí vypořádat. Chovejte se tak, jak byste měli: ukažte velkorysost, učte se spiritualitě – to je pro vás nyní opravdu důležité.

Můžete si být sami sebou nejistí, strávit spoustu času rozhodováním a pak to stejně na poslední chvíli změnit. Ale vaše obětavost se brzy vyplatí. Zde uvidíte.

PS Pokud jste se dlouho nemohli rozhodnout jakou svíčku zvolit, podívejte se na druhou možnost. To znamená, že barva vaší energie se může čas od času změnit.

Červené.

Červená je barvou vášně a odvahy.

Tuto svíčku si vybírají lidé, kteří se v této fázi svého života připravují na lásku nebo válku… Váš duch nervózně vibruje a vyžaduje akci!

Někdy to opravdu vyžaduje odvahu posunout se v životě vpřed nebo si užít  duchovní růst . Jeden z těch okamžiků nastal i pro tebe, můj drahý příteli!

Ti, kteří si vybrali tuto svíčku, by měli bojovat hned teď. Nebo buďte dost odvážní, abyste se pustili, vykopli ze svého života to, co už pro vás není užitečné.

Nechte si prostor, vakuum, které Vesmír naplní novými možnostmi.

Někteří z vás jsou připraveni na lásku. Proto můžete v budoucnu očekávat, že se objeví nový partner, malé dítě nebo alespoň zvíře. Možná brzy najdete novou práci, výzkum, cestování nebo nový koníček.

Hlavní věc je, že právě teď zažíváte vášeň a inspiraci vyzkoušet něco nového! Čarodějnice používají červené svíčky, aby přilákaly pravou lásku. Život bez vášně není ve skutečnosti život. Alespoň pro vás.

PS Pokud jste se dlouho nemohli rozhodnout jakou svíčku zvolit, podívejte se na druhou možnost. To znamená, že barva vaší energie se může čas od času změnit.

Žlutá.

Žlutá je barva Merkuru. Toto je planeta rozumu a komunikace.

Výběrem této svíčky říkáte, že si vybíráte  inteligenci . Vždy chcete studovat, učit se a vstřebávat nové informace.

Žlutá je také barvou pohybu a nových začátků. Nezáleží na tom, jaký je váš věk, nekončíte u toho a chcete znovu a znovu rozšiřovat své obzory. Jakmile získáte nové, pro vás důležité informace, vaše mysl se zachvěje slastí a vaše duše se povznese na novou úroveň míru a prosperity.

Skutečnost, že jste si vybrali tuto svíčku, ve vás prozrazuje člověka, který stojí jen jednou nohou na zemi a druhá se vznáší v duchovní sféře. Vaše pocity a váš duchovní svět mají velký vliv na vaše každodenní chování (někteří z vás si to uvědomují více než jiní).

Chceš studovat, číst. Jste vhodný pro profese související s právní praxí. Byl by z tebe skvělý právník. Nebo člověk, který pracuje se zvířaty. Rád je učíš novým dovednostem, že?

Nikdy není pozdě dělat to, co opravdu milujete! A to je to, co dech ve vašem těle vyžaduje. Důvěřujte těmto vibracím a začněte rozšiřovat své obzory.

PS Pokud jste se dlouho nemohli rozhodnout jakou svíčku zvolit, podívejte se na druhou možnost. To znamená, že barva vaší energie se může čas od času změnit.

Zelená.

Zelená je barva srdeční čakry. Je přímo spojena s vašimi hlavními smyslovými orgány. Pokud jste si to vybrali, pak jste zdravý a emocionálně vyrovnaný člověk.

Výběrem této svíčky prokazujete, že vesmír vám již pomohl najít rovnováhu ve vašem životě. Zelená je barvou přírody, plodnosti a růstu. Možná vás velmi brzy čeká období hojnosti. Nebo možná už přišel a vy si jen musíte více vážit prostých radostí života.

Teprve když se naučíte skutečně vážit si toho, co máte (vibrace vaší osobnosti to vyžadují), budete schopni pozvednout se na novou úroveň na své duchovní cestě.

Všichni čas od času ztrácíme ze zřetele svou Cestu. Tento svět je složitý a vyžaduje od nás příliš mnoho. Už jste se ale naučili najít svou rovnováhu, takže to nejhorší máte za sebou. Brzy pocítíte, jak ve vašem životě začal proces obnovy. Čekáte na zrod nových vzrušujících nápadů.

Před vámi je ten správný čas pro kreativitu. Snažte se jíst častěji zdravě, pečujte o své tělo a najděte si častěji čas na kreativní vyjádření. Tímto způsobem pomůžete svému vědomí otevřít se. Naučte se vařit, zahradničit, šít, psát nebo nový jazyk – cokoliv, pokud na to máte srdce.

PS Pokud jste se dlouho nemohli rozhodnout jakou svíčku zvolit, podívejte se na druhou možnost. To znamená, že barva vaší energie se může čas od času změnit.

Modrý.

Modrá je barvou osvícení. Je spojena s vodou, což znamená, že máte vše, co potřebujete, abyste dobře porozuměli sobě a svému jednání.

Máte dobře vyvinutou intuici, protože vaším patronem je nebeská planeta Neptun. Je to ona, kdo obvykle chrání všechny jasnovidce a léčitele. Pokud nejste připraveni růst“ v tomto směru, pak jste pravděpodobně velmi sentimentální a trpíte častými bezdůvodnými výkyvy nálad.

Když je aktivován váš šestý smysl, vše se změní. Jste plní síly, energie a využíváte svou intuici k životu s chutí a potěšením. Musíte se naučit častěji důvěřovat svým instinktům. Dříve nebo později lidé jako vy přivedou svět k Novému světovému řádu a možná v něm jeden z vás získá jednu z hlavních rolí.

Přijměte svůj talent. Nebraňte se mu. Pohybujte se s ním.

PS Pokud jste se dlouho nemohli rozhodnout jakou svíčku zvolit, podívejte se na druhou možnost. To znamená, že barva vaší energie se může čas od času změnit.

Černá.

Na rozdíl od všeobecného přesvědčení černá není barvou zla, ale barvy sebeobrany a introspekce (pokud se ponoříte hlouběji). Než budeme moci pokročit v tomto pozemském světě, musíme se dobře znát.

Musíme přijít na to, co vlastně chceme, a teprve potom jít dál. Výběrem této svíčky říkáte: “ Musím se zastavit a přemýšlet .“

Čarodějové pomocí černých svíček přivolají bohyni Hekate, která lehce „pomýlenému“ stvoření svítí na cestu vpřed.

Nyní je pro vás nejlepší čas naslouchat svému vnitřnímu hlasu, získat odpovědi na všechny své otázky, najít svůj účel a pochopit vztah mezi vámi a světem kolem vás. Tato potřeba je již hluboko ve vás, takže můžete využít sílu černých vibrací k tomu, abyste se podívali do sebe a získali odpovědi, které hledáte.

V nadcházejících dnech zkuste trávit více času o samotě. Vydejte se na procházku do přírody nebo do parků, posaďte se v kavárně a sledujte, jak se svět kolem vás hýbe kolem vás. Pokuste se přijít na to, jaký druh vnitřního hlasu se pravidelně objevuje odnikud a vyřazuje vás z vaší obvyklé zóny pohodlí …

Slyšte svůj vnitřní hlas. A buďte připraveni na překvapení, která vám může přinést. Ujistěte se, že jste připraveni řídit se jeho pokyny.

Zdroj:esoteric