SRDCE ČÍSLO 2

Srdce, které jste si vybrali, vám prozrazuje, že na poli lásky vás čekají jen velké věci. Společně se svou láskou budete moci uskutečnit sen, který pro vás oba hodně znamená. Jste člověk, který chce v životě vždy jen štěstí, ale některé problémy váš vztah minou bez povšimnutí. Vy a váš milenec však o štěstí bojujete. Máte velké plány a ty se vám nakonec splní. Před vámi je uskutečnění velkého snu, který vám přinese jen více štěstí.

SRDCE ČÍSLO 3

Věříte v lásku a v současné době jste se svým milencem velmi šťastní. I když se ve vašem vztahu vyskytují velké problémy, velmi jste se snažili být spolu šťastní a nějak se vám podařilo je všechny překonat. Svého partnera milujete natolik, že si život bez něj ani nechcete představit. Brzy se však stane něco, co vám rozbije srdce na tisíc kousků. Před vámi se objeví informace, že vám váš partner není věrný a že v jeho životě je už dlouho někdo jiný.

Nemůžete uvěřit, že by vám partner něco takového udělal, ale pravda vyjde najevo. Budete prožívat velký smutek, který povede k mnoha bolestným změnám. Vaše srdce bude velmi zklamané a budete si muset konečně přiznat, že vaše štěstí ve vztahu skončilo. Nebude to pro vás snadné a budete čelit problémům a smutku, které vše změní. Velká důvěra, kterou jste ke své milované osobě měli, bude náhle narušena.