Malina

Věční dobrodruzi, kterému nepsaná omezení a zábrany brání v rozšiřování vitality jeho života. Jeho energii mu mnozí závidí, ale své závazky často řeší neobvyklým způsobem. Umělecký životní styl, který závisí pouze na hédonismu, však málokdy najde pochopení okolí. Často vzbuzujete závist, protože ostatní se neodvažují podřídit životním výzvám tak odvážně jako vy. Nejdůležitější je pro vás svoboda.

Ostružina

Jste laskavý a tolerantní. Máte svůj vlastní svět a dodržujete pravidlo nerušit ostatní, aby nerušili vás. Jste rozumní, ale plaší a často nepochopení, dokud je nepoznáte. Část z vás touží objevovat nové světy a druhá část touží najít spřízněnou duši, se kterou by mohla sdílet hluboké city.

Granátové jablko

Stejně jako ovoce roste v horkém podnebí, lákají vás i horké destinace. Jste jedinečný romantik, který sní o životě u moře. Jste oddaní rodině a snažíte se mít co nejvíce dětí. Láska je vaší hnací silou, ale pokud se v této oblasti něco pokazí, může to mít zničující dopad na ostatní oblasti vašeho života.

Pomeranč

Kvůli jeho proměnlivým náladám vám okolí často nerozumí. Nenechá si nikým narušit svou komfortní zónu a své přátele si pečlivě vybírá. S většinou z nich se přátelí už od dětství. Zajímáte se o historii a události, které formovaly svět. Jste intelektuální typ a ceníte si následujícího.

Banán

Zajímáte se o historii a události, které formovaly dnešní svět. Jste intelektuální typ a věříte, že „lidé se učí, když žijí“. Většina odpůrců banánů je emocionální a velmi průhledná. Nedělá vám potíže vyjádřit své pocity a tato úžasná vlastnost vám ponechává jen málo prostoru pro utrpení. Jasně dáváte najevo, co cítíte, a pokud si uvědomíte, že něco není v pořádku – v lásce, práci, přátelství nebo rodinných vztazích -, snadno odejdete. Dokážete pobavit své okolí a někdy se od vás očekává příliš mnoho. Máte však tendenci být dramatičtí, aniž byste byli dramatičtí.