Tvář 1

Jste velmi silná, sebevědomá osobnost. Vaši nezávislost a cílevědomost vám mohou jiní jenom závidět. Každou překážku, kterou vám život postaví do cesty za vaším vysněným úspěchem dokážete s nadhledem zvládnout.

Tvář 2

Vyzařuje z vás klid, citlivost a porozumění. Dokážete nad vším přemýšlet a uvažovat racionálně. Máte velmi dobrou intuici a smysl pro spravedlnost. Neuznáváte přetvářku a faleš, protože tyto vlastnosti jsou vám naprosto cizí.

Tvář 3

Dodržování pravidel a jednat spravedlivě a čestně je pro vás zcela přirozené. Jste velmi silná a sebevědomá osobnost. Sice občas umíte být neoblomní a tvrdohlaví, ale dokážete uznat názory druhých. Své slovo vždy dodržíte.

Tvář 4

Pokud jste si vybrali tuto tvář, máte srdce na dlani. Jste laskavou, dobrosrdečnou osobností, která neváhá podat druhým pomocnou ruku, aniž by očekávala něco na oplátku. Vše děláte s láskou a pokorou a vírou v dobrotu lidské duše. Jste přesvědčeni, že v každém člověku je více dobrého než zlého.

Tvář 5

Podle vašeho výběru jste velmi stydlivý a plachý člověk. Nemáte rádi změny, nejraději máte vše pod kontrolou a na svém místě. Novoty vás vždy rozhodí z vašeho zaběhlého rytmu, na který jste naučení, a to vám velmi vadí. Jste spokojeni s tím, co máte, nic jiného ani nechcete a neočekáváte.

Tvář 6

Originalita a kreativita, to jsou vaše velké přednosti. Jste velmi tvořivou a silnou osobou. Umíte vidět i v maličkostech velký potenciál a dokážete být velmi citliví. Moudrost a laskavost spojená s inteligencí z vás přímo vyzařuje.

Tvář 7

Tato tvář, kterou jste si vybrali, dokazuje váš šarm, atraktivitu a přitažlivost. Za každých okolností dokážete být sami sebou a nebojíte se říct svůj názor a stát si za ním. Dokážete odhalit u druhých přetvářku a faleš. Pokud s vámi jiní jednají upřímně, neváháte jim být oporou.

Tvář 8

Věčný optimista s úsměvem na tváři – to jste vy. Nic pro vás není nemožné, vše zvládáte s nadhledem a lehkostí. Máte silnou vůli a ta vám pomáhá dosáhnout neuvěřitelných úspěchů. Nikdy neházíte flintu do žita a vaše otevřenost, inteligence, duchapřítomnost a kamarádská povaha vám nadělila spoustu opravdových přátel.

Tvář 9

Tento pán, pokud vás jeho tvář zaujala, o vás říká, že jste vtipní a velmi komunikativní. Milujete pozornost svého okolí, dokážete naslouchat a laskavým slovem potěšit. Váš veselý a vtipný smysl pro humor vám umožňuje proplouvat životem bez větších karambolů a nesnází. Někdy hledáte samotu a klid, ale to jenom proto, že potřebujete najít životní rovnováhu.

Zdroj:brightside.me