4. Citlivý a soucitný.

Vždy jste snili o tom, že budete dělat velké věci, což z vás dělá velmi laskavého člověka, který se obvykle zaměřuje na potřeby ostatních lidí.

Někdy si neodpočinete nebo si nenecháváte čas na splnění svých přání a potřeb. Mnohokrát jste si vytvořili svůj obraz slovy druhých, co je špatně, a to je přesně váš úkol: rozpoznat svou důležitost, talent a cenu.

Jste člověk se skvělými vlastnostmi a city! Budete je moci prozkoumat, použít a poslat do různých zdrojů.

Pomáhat druhým ano, je to ve vaší přirozenosti, ale… Někdy je potřeba myslet jen na sebe a své osobní štěstí.

5. Nešikovný a zvědavý.

Jste ušlechtilý, zvědavý a velmi objektivní člověk, a přestože jste docela přátelský a umíte konverzovat, raději zůstáváte se svými blízkými nebo trávíte čas jen o samotě.

Veškerý proud hlav vám proudí hlavou, takže občas trpíte nespavostí a stresem.

Vaším hlavním úkolem je více důvěřovat intuici (hlasu srdce), protože čím více to budete dělat, tím rychleji odstraníte překážky, které vám brání v dosažení skutečného štěstí.

Pamatujte, že pokud necháte své srdce být vaším kompasem, mapou vaší mysli a vaší duše, nikdy se nezlomíte!

6. Harmonický a příjemný.

Oceňujete klid a umíte si užívat jednoduché radosti života: o klidném víkendu doma sledujete filmy, potkáváte se v parku s rodinou nebo přáteli, popíjíte šálek kávy v malé kavárně.

Jste velmi inteligentní a zkušený člověk, takže se chcete dostat pryč od konfliktů a shonu světa.

Trávíte spoustu času přemýšlením o budoucnosti, což způsobuje spoustu úzkosti a to je váš problém.

Kolikrát jste si zkazili dobrý den přemýšlením o něčem, co se nikdy nestalo?! Nenechte negativní myšlenky ovládnout váš život. Vy jste jeho pán. Buď šťastný!