5. Lilie

Jste osoba, která je respektována, protože věří, že jste v čele. Jste empatičtí, laskaví, rádi pomáháte lidem ve svém okolí. Vždy dáváte své blízké do popředí. Dobré chování je pro vás důležité, pokud je to možné, nikomu neublížíte.

6. Orchidej

Jste dobročinná osoba nebo nemáte rádi konflikty. Od komplexního kořene orchideje jsou lidé, kteří milují tuto květinu, také v úzkém kontaktu se svými rodinami. Neustále pracujete na vytvoření všeho pro své blízké!

7. Fialka

Tato květina symbolizuje čistotu a jednoduchost, milujete minimalismus a jednoduchost, ale jste vzácný vynalézavý člověk. Snílci říkají, že kdokoli sní o štěstí s fialkami, znamená to, že se ve vašem životě daří dobře.

8. Heřmánek

Pokud milujete tuto květinu, je pravděpodobné, že jste také usměvavý, veselý a optimistický člověk. Rádi odkládáte své věci na další den, abyste se mohli bavit. Máte rádi aktivní odpočinek, turistiku v přírodě, a proto je váš život plný dobrodružství, která vám pomohou zapomenout na všechny vaše obavy.

9. Narcis

Ve východních zemích jsou narcisy symbolem štěstí a hmotného blahobytu, ale víte, že veškerého tohoto zboží můžete dosáhnout, pouze pokud budete tvrdě pracovat. Proto jste pracovitý a vytrvalý člověk, lidé kolem vás se na vás mohou vždy spolehnout. Jste kreativní a mnoho lidí to ocení.

10. Slunečnice

Slunečnice symbolizuje odvahu a vy se jí podobáte, protože z ní vyzařuje štěstí. Kde jste přítomni, všechno a všichni svítí! Víte, jak pomoci lidem, když to potřebují. Jsi jako Slunce, plný energie, jsi veselý a spolehlivý člověk.

Zdroj:esoteric