6. Orchidej

Jste dobromyslný člověk nebo nemáte rádi konflikty. Počínaje komplexním kořenem orchideje jsou lidé, kteří milují tuto květinu, také v úzkém kontaktu se svými rodinami. Neustále pracujete na tom, abyste pro své blízké vytvořili vše!

7. Fialky

Vyznačuje se ušlechtilým smyslem pro jednoduchost. Nemáte rádi čekanku, vadí vám zednictví. Jste skvělým řešením problémů, protože jste schopni vidět problémy sami. Občas však můžete být náchylní k nadměrnému konzervatismu.

8. Heřmánek

Pokud milujete tuto květinu, je pravděpodobné, že jste také usměvavý, veselý a optimistický člověk. Rádi odkládáte své věci na druhý den, abyste se mohli bavit. Milujete aktivní odpočinek, procházky v přírodě, a proto je váš život plný dobrodružství, která vám pomohou zapomenout na všechny strachy.

9. Narcis

Tato krásná jarní květina je symbolem štěstí a materiálního blahobytu. Máte velkou šanci toho dosáhnout, protože jste pracovitý, vytrvalý a pracovitý člověk, který je pro vaši rodinu skutečným kamenem. Mnoho lidí oceňuje vaši upřímnost, vaši přímočarost.

10. Slunečnice

Tato květina symbolizuje odvahu a podobáte se jí, protože vyzařuje štěstí. Kde jste přítomni, všechno a všichni září! Víte, jak pomoci lidem, když to potřebují. Jste jako Slunce, plní energie, jste veselý a spolehlivý člověk.

Zdroj:esoteric