Orchidej 3:

Jste velmi optimistický člověk příjemné povahy, pro kterého je nejdůležitější klid a mír. Pokud jste nervózní, pomůže vám zavřít oči a pokusit se uvolnit. Máte velká očekávání od své práce a každodenního života, ale máte také trpělivost čekat, až se věci dostanou do konce. Stres zvládáte velmi dobře, ale snadno se vztekáte kvůli jedné věci, a to není nic jiného než nespravedlnost.

#4 ORCHIDEJ

Jsi docela ustupující povaha, která jen dovoluje své rodině, aby se k ní přiblížila. Vždy se snažíte vypadat vesele, i když vás něco trápí nebo jste unavení. Neradi si stěžujete a nikdy nemáte rádi roli oběti. Pokud je někdo naštvaný, vždy se snažíte zůstat v klidu. V důsledku toho byste si měli vybrat práci, kde musíte jednat s lidmi, protože je jisté, že v ní budete úspěšní.

#5 ORCHIDEJ

Jste velmi veselý, pozitivní a trpělivý člověk. Téměř nikdo nemůže být ve vaší blízkosti napjatý nebo nervózní, takové dobré energie se kolem vás houpají. Pokud má někdo v rodině špatnou náladu, okamžitě se na vás obrátí, protože ví, že se s vámi může cítit lépe.

ORCHIDEJ # 6
Nemluvíte hodně o svých pocitech a neradi si stěžujete. Máte spoustu věcí na práci a často si zapomenete dopřát čas na odpočinek. Čas od času ho také potřebujete k dobití baterie, nic nedělat, jen relaxovat a odpočívat.

Zdroj.esoteric