2. Karta prosperity

Tato karta vám říká, že každá vaše bezesná noc, každé vaše ranní ráno a veškeré úsilí, které jste vynaložili na uskutečnění svých snů, brzy přinese ovoce.

Nestůjte na místě a vždy jděte kupředu, protože stejně jako vaše vůle budou vaše činy a vaše vytrvalost odměněny. Všechno, co jste udělali, vás přiblíží vašemu snu.

Vaše poselství pro dnešek: pokračujte v práci s láskou a naplňte svůj život vírou, protože vaše odměna bude brzy k dispozici, vše, v co jste doufali, se brzy zhmotní.

3. Karta důvěry

Pamatujte, že nejtemnější dobou noci je čas, po kterém následuje nové svítání. Bez ohledu na okolnosti se nikdy nevzdávejte a nechte svou sílu vůle a touhu posunout se vpřed silnější než překážky, kterým můžete na cestě čelit.

Pamatujte, že bez boje není triumf a vždy musíte prokázat vytrvalost a vytrvalost v tom, čeho chcete dosáhnout. Možná budete muset tvrdě pracovat, ale velmi brzy do vašeho života přijde sebevědomí a budete schopni sklízet plody všeho svého úsilí a odhodlání.

Zpráva: Pokračujte s vírou v úspěch, protože to nejlepší teprve přijde.

4. Napájecí karta

Tato karta říká, že jste skvělý člověk a že jste ve svém životě již dosáhli hodně a že je to vaše vůle, která vám pomůže dosáhnout vašich cílů.

Existují však situace, kdy si myslíte, že vaše práce nepřináší požadovaný výsledek. Musíte si uvědomit, že každá vaše akce je semenem, které v budoucnu vždy přinese úžasné ovoce. To, co se má stát, se musí stát ve správný čas.

Vaše zpráva: Žijte každý den s úsměvem a snažte se ze všech sil, protože pokud se budete snažit, život vám dá vždy to nejlepší.

5. Karta štěstí

Tato karta vám připomíná, že cokoli v životě děláte s úsměvem na tváři, děláte dobře. Pamatujte, že slunečný den závisí více na vašem postoji k životu než na slunci, takže každé nové ráno, když začnete nový den, s jistotou prohlašuje, že tento den bude nejlepším dnem vašeho života.

Žijte s vírou a optimismem, protože se to projeví ve všem, co děláte. A pokud ve světě zuří hurikán, nenechte se vtáhnout do středu, ale nakažte svět radostí a klidem.

Pamatujte: Štěstí je středem vaší existence, jste šťastný člověk žijící život naplno.

6. Vysněná karta

Tato karta vám připomíná, že úspěch je výsledkem vaší práce, která vás přibližuje vašemu snu. Život je ve prospěch snílků, takže nikdy nepřestávejte snít, protože vše, co si živě představíte a pro které pracujete s nadšením, bude to, co se zhmotní ve vašem reálném světě.

Všechny vaše fantazie, všechny vaše plány, o kterých jste vždy snili, se brzy splní, ale vše záleží jen na vás. Žijte dál svůj pozitivní život, každé ráno se probouzejte s důvěrou, že každý nový den bude lepším.

Vaše zpráva: Nikdy se nepřestávejte pohybovat vpřed. Nechte to být malé kroky, ale výsledkem bude velký úspěch. Jděte do toho a splňte si své sny.

Zdroj:esoteric