KARTA 3

Mnohokrát si uvědomíte, že vaším jediným skutečným přítelem není nikdo jiný než vy. A přijde čas, kdy pochopíš, že osamělost je jen pocit, protože se můžeš cítit sám, i když jsi obklopen tisíci.

Nemáte tušení, od koho jste zdědili sopku bublající uvnitř vás a čekající na výbuch. Nikdy nenajdete svůj klid, musíte něco dělat, máte pocit, že čas pracuje proti vám a váže vám křídla. Musíte ale vzlétnout, musíte překonat všechny překážky.

Každý, kdo ví, může mít štěstí, že může být součástí vašeho života. Není divu, že vaše existence je téměř božská: inspirativní způsob, jakým pohybujete každým kamenem, abyste dosáhli svých snů. Jste vždy středem pozornosti a rádi ji přijímáte, protože tak můžete z každé situace vytěžit maximum a využít ji ve svůj vlastní prospěch.

Jíte jako břitva a snadno se dostanete lidem pod kůži, i když sami si to mnohokrát ani nevšimnete. Jste v dokonalé harmonii sami se sebou, celý váš život je dobře kalibrovaná rovnováha a nic vás nemůže šokovat z vaší myšlenkové řady. Proto dostanete vše, co chcete.

Neotravuje vás, pokud by vás někdo mohl odmítnout, protože přesně víte, že k sobě můžete přilákat kohokoli, kdykoli chcete. Máte obrovské srdce se spoustou pocitů. Jste plní dobrých funkcí. Právě díky vaší silné osobnosti je úspěch na vaší straně, protože pokud se posunete ke svému cíli, nic a nikdo vás nemůže zastavit. Máte také pocit, že vás vesmír miluje, stejně jako vaši rodinu a blízké.

Chtěli jste být silní, takže vám život postavil překážky, které by vás zatvrdily. Požádali jste také o moudrost, takže život přinesl problémy a obraty čekající na vyřešení, aby bylo možné je překonat. Můžete poslouchat slova, ale ve skutky opravdu věříte. A budete hledat, dokud nenajdete, co hledáte. Musíte věřit sami sobě a být trpěliví. Takto budete úspěšní.

KARTA 4

Zaměřujete se pouze na dobré věci v životě a chcete, aby vám nikdy nic neuniklo. Chcete najít štěstí u člověka, který si vás skutečně zaslouží. Rád vystupujete z davu tím, že ukazujete, čeho jste schopni. Nikdo a nic vám nemůže stát v cestě, bez ohledu na to, kolik překážek stojí před vámi. Protože ve vás je síla, která vám ve všem pomáhá.

Podle skutků odfiltrujte, kdo je opravdu vedle vás. Na základě požadavků víte, kdo vás potřebuje. A čas vám dá jasně najevo, kdo vás opravdu miluje a kdo by vás neztratil za nic. Vaším cílem není potěšit každého. Kdo má rád, má rád a je připraven. Dozvěděli jste se, že nic netrvá věčně, a lidé, kterým jste prozatím obětovali svůj život, jsou prostě prostí cizinci. Věřili jste, že pokud konáte dobro, získáte dobro na oplátku. Ale bohužel tomu tak není vždy. Osoba, které jste pomohli z problémů, vás pravděpodobně zatlačí do hloubky.

Nemůžeš zacházet se všemi dobře, ale vždy se chováš dobře k těm, kteří si to zaslouží a nehrají tvou důvěru. Bolest vás zvedla, udělala z vás dospělého a naučila vás číst mezi řádky. Vymažeš slzy, ale nemůžeš vymazat vzpomínky. Museli jste se v životě naučit příliš mnoho lekcí!

Nenávidíte lži a osobu, která se k tomu odvolá. Ani nerozumíte, proč je pro některé lidi tak dobré klábosit a dělat škodlivé komentáře. Stačí jediný okamžik, abyste se odtrhli od tohoto falešného, ​​zrádného světa. Proto vás mnoho lidí obdivuje.

Víte, čeho jste schopni, a také toho, čeho chcete dosáhnout. Jste silní a můžete opravdu bojovat za své sny. Proto je jen otázkou času a vaše touhy se budou splňovat jedna po druhé a váš život se bude vyvíjet tak, jak chcete. To není sen, ale realita, jen musíte trpělivě čekat.

KARTA 5

Budou dny, které projdou nicotou, kdy prostě nebudete mít žádný pokrok a ve vaší duši vládne smutný pocit melancholie, osamělosti. To, že je váš deník plný telefonních čísel, na která můžete posílat zprávy o svátcích, ještě neznamená, že máte spoustu přátel.

Opustili jste někoho, koho jste velmi milovali, pro druhého, a to zničilo váš svět a vaši důvěru v lidi. Pamatujte, že je těžké přesvědčit opici, že med je sladší než banán! Snadno mi odpouštíš, možná až příliš snadno, ale nikdy nezapomeneš.

Lidé o vás hodně tvrdí, a když už neví, co mají říci, něco vymyslí. V určitém smyslu máte rádi každého. Některým hledáte společnost, jiným se chcete za každou cenu vyhnout a některým dáváte přednost cukru, zvláště těm, které nenávidíte. Ve vašem okolí je mnoho lidí, kteří vám slibují pomoc, kdykoli to potřebujete, ale až přijde čas, stále není nikde k nalezení. Uvědomujete si, že nikdy nebudete pro nikoho prioritou.

Postupem času se lidé a věci mění. Je ale také možné, že se měníte a díváte se na svět z jiné perspektivy. Musíte však počítat s tím, že v průběhu let budete mít stále méně přátel.

Máte rádi klid, ticho, rádi mluvíte o krásných věcech, takže konflikty a zlo naruší vaši rovnováhu.

V průběhu svého života vás čeká mnoho překvapení, ale největší a nejkrásnější ze všech bude, když se vám splní vaše sny jeden po druhém. Jen zůstaňte klidní, nestresujte se a počkejte, co se stane. Váš život se radikálně změní v tom nejpozitivnějším možném smyslu. Konečně se můžete ve svém životě radovat, být šťastní a získat nové, tentokrát skutečné přátele. Budoucnost, která leží před vámi, bude jasná, i když teď je stále těžké uvěřit. Ale všechny vaše cesty vedou ke štěstí, musíte být jen trpěliví.

Zdroj.esoteric