3 – Sova klidu

Pamatujte, že i po té nejtemnější noci vysvitne ráno slunce. Bez ohledu na okolnosti se nikdy nevzdávejte, neztrácejte svou vůli a touhu postupovat v před, překonat překážky s nimiž se můžete na své cestě setkat.

Nezapomeňte, že bez boje neexistuje vítězství a že byste vždy měli vytrvat v tom, čeho chcete dosáhnout. Můžete tvrdě pracovat, ale velmi brzy vstoupí do vašeho života klid a budete moci sklízet veškeré výhody vašeho úsilí a obětavosti. Pokračujte životem s vírou a klidem, protože to nejlepší teprve přijde.

4 – Sova síly

Tato sova vám má připomenout, že jste báječný člověk. Ve svém životě jste toho hodně dokázali a vaše odhodlání a vůle vás dovedou ke splnění těch největších tužeb. Občas můžete mít pocit, že příliš dřete a přehlídnete tak pokroky při dosažení vašich cílů. Stačí si jen uvědomit, že každá vaše akce, časem přinese ovoce. Všechno, co teď potřebujete, je čas.

5 – Sova štěstí

Tato uspěchaná sova vám chce připomenout, že vše, co děláte s úsměvem na tváři, přinese úspěch. Pamatujte, že slunečný den závisí více na vašem postoji než na slunci. Každé nové ráno tak potvrzuje, že může začít nejlepší den vašeho života. Žijte dál s vírou a optimismem, který z vás doslova srší. Negativní věci si vůbec nepřipouštějte.

6 – Sova snů

Tato sova vám má připomenout, že úspěch je výsledkem tvrdé práce. Život je vždy na straně snů, takže nikdy nepřestávejte snít. Vše, co si živě představíte, se časem projeví ve vašem reálném životě. Všechny vaše iluze, všechny vaše plány a to, na co jste čekali tak dlouho se splní.

Zdroj:blognews.am