Růže číslo 2: Chaotické milostné dobrodružství

Pokud jsou vaší volbou druhá růže , váš milostný život je jako barevné puzzle, ale někdy také chaotické. Nejste si jisti, koho opravdu milujete a kdo je jen přechodnou fascinací. Emocionální zmatek je součástí vašeho každodenního života.

Chcete-li vyřešit tuto složitou situaci, nejprve se zavázat k sobě. Stanovte si cíle, stanovte priority a řešte své vlastní potřeby. Udělejte si na chvíli prioritu. Cestujte, čtěte, procházejte se – dělejte to, co máte rádi.

Toto je čas vyčistit své myšlenky a emoce. Až položíte základy svého osobního života, teprve potom přemýšlejte o milostné cestě. Definujte si, koho chcete mít po svém boku a jakou cestou se chcete vydat, minulost nechte za sebou.

Růže číslo 3: Plně naplněný milostný život

Těm, kteří si vybrali třetí růži, gratulujeme! Váš milostný život je harmonie, naplnění a spokojenost. Máte vedle sebe člověka, kterého milujete a který miluje vás. Toto je příběh o štěstí a dosažení rovnováhy v milostném vztahu.

Díky lásce jste se stali lepší verzí sebe sama. Někdo tě miloval takového, jaký jsi, aniž by se tě snažil změnit. Ta láska vás pomalu, ale jistě formovala a nevědomě změnila.

Nyní oceňujete instituci manželství a závazek ke komunitě. Stali jste se věrným partnerem, zaměřeným pouze na jednu osobu. Nezapomeňte chránit ten vzácný vztah, hodný veškeré pozornosti a lásky.