Pokud jste si vybrali obrázek číslo tři, jste nezávislým člověkem. Nehledáte konflikty a vaše empatie je více než příkladná. Trpělivost je sice společníkem moudrosti, ale každý pohár jednou přeteče, i přesto u vás dlouhodobý hněv nepřetrvává. Obětavost kterou překypujete vás posouvá v boji za dobro lidí. Pro mnohé lidi jste vzorem, i když si to možná ani neuvědomujete.

Obrázek číslo čtyři odpovídá tomu, že jste kreativním člověkem, se kterým nikdy není nuda. Umíte efektivně využít svůj volný čas. Občas přijde období, ve kterém jste raději sami se s sebou, než s jinými lidmi, ale nelekejte se, je to normální okamžik v životě člověka. Víte, co v životě opravdu chcete, proto jste i v lásce vytrvalí a stálí.

Pokud jste si vybrali obrázek číslo pět, není pochyb, že váš inteligenční kvocient je vysoko nad průměrem. Máte nadhled, umíte věci analyzovat a jednoduše najít řešení jakékoliv situace. Jste upřímná, přímá a lidská osoba. Lidé vás však často vnímají jako člověka s vysokým sebevědomím. Není však důležité jak vás vidí ostatní, ale jak se vidíte vy sami.

Výběr obrázku číslo šest symbolizuje člověka, který si umí střízlivě poradit i se složitou a stresující situací. Je na vás vidět, že si užíváte život plnými doušky. Umíte přijmout kritiku, což je v dnešní době nevídané. To, že si vezmete z každé situace něco prospěšného vám pomáhá osobnostně stoupat. Můžete to v životě dotáhnout daleko i díky vaší odpovědné práci. Rychle se z vás může stát celebrita, protože lidé vás prostě zbožňují.

Obrázek číslo sedm vypovídá o nestabilitě ve vašem životě. Jste často na houpačkách, neumíte se rozhodnout. Proto byste si měli vpustit do života někoho, kdo bude vaším hnacím motorem tehdy, když budete potřebovat nakopnout tím správným směrem. Jste však velmi tvořivý člověk, který když něco dělá, tak se do toho vloží celým svým srdcem. Mnozí oceňují vaši snahu, sílu a chuť pokračovat až do konce.

Pokud jste si vybrali obrázek číslo osm, patříte k lidem, kteří se výborně uplatní na vedoucích pozicích. Jste srozumitelná a rozluštitelná osobnost. Ve vztazích jste otevřená, ale k tělu si pustíte jen lidi, kteří tvoří bezpečnou zónu vašeho života. Jste rodilým řečníkem, jehož si oblíbí hned velké množství lidí. Víte, co máte říct a důležitější je, že víte i to, kdy a jak to říct tak, aby to bylo vhodné.