4. Granátové jablko je symbolem hojnosti, lásky a zdraví! Lahodná zrna, která jsou zhutněna uvnitř jeho kůry, vás mohou spojovat s krásou pospolitosti. Pokud je to strom, který jste si vybrali do zahrady, může to znamenat, že nejste rádi sami, máte rádi společnost a hluk, zábavu a radost. Přátelství je pro vás něco drahého.

5. V mandlovníku je tajemství znovuzrození a obnovy přírody, protože je prvním stromem, který kvete na jaře. Pokud jste si vybrali tento strom, jeho význam souvisí především s jeho ovocem: je to tajemství, které se odhalí rozbitím skořápky. Vaše osobnost má mnoho úrovní a často můžete ukázat různé tváře, ale hluboko uvnitř vás je skryto jako tvrdá skořápka, tajemství vaší skutečné identity, které odhalíte jen málokomu. Jste zkrátka tajemní a nepolapitelní.

6. představuje reflexní spiritualitu právě pro svou neuvěřitelnou eleganci. Chcete si ho vysadit na zahradě? Znamená to jediné: jste estét, milujete umění; jste elegantní a estetika ve všech svých ohledech převažuje nad všemi vašimi ostatními ambicemi.

Zdroj:esoteric