List 4

Máte ohromný smysl pro spravedlnost, přesto jste schopni dosáhnout toho, co je pro vás důležité. Ačkoli máte tendenci ztrácet se v detailech, je to také tato vlastnost, která vás často vyzdvihuje ze šedého davu!

Jako skvělý týmový hráč se v následujících měsících nemusíte ničeho bát, může to být snadné, usmívá se na vás štěstí a čeká vás povýšení a finanční úspěch!

List 5

Patříte k velmi vzácnému typu osobnosti, protože přestože jste idealista, člověk obdařený uměleckou žilou, jste schopni prakticky myslet a skvěle řešit problémy.

Milujete novinku ve svém životě, takže se nebojíte řezat do nových věcí, a to jednak proto, že vás tato výzva motivuje, jednak částečně proto, že si věříte, že dokážete vyřešit vše, co přijde!

Bude tomu tak v nadcházejících měsících: do vašeho života přijde velká výzva a bude to obrovská příležitost posunout se vpřed, pokud se jí chopíte!

List 6

Rádi usilujete o bezpečnost a plánujete eliminovat všechna možná rizika, předcházet nepořádku a „dávat vše do popředí“. S tím vším předcházíte větším problémům, ale také se můžete mnohem tvrději posunout vpřed. V nadcházejících měsících projdete osobnostním vývojem, který vám umožní trochu více, rozumně riskovat!

Zdroj:esoteric