Slaví jedenácté , jsou idealisté, mají sklony ke snění, jsou kreativní a temperamentní. Rádi spolupracují s ostatními, svých cílů obvykle dosahují svou laskavostí a přesvědčivostí. Jsou velmi pozorní ke svým přátelům, zapálení pro svá partnerství.

Ti, kdo se narodili dvanáctého , jsou výrazně kreativní. Svou neuvěřitelnou žízeň po vědění uspokojují poměrně rychle, protože se učí snadno a s chutí. Jsou citliví na to, co se děje ve světě. Zajímá je spousta věcí, a to je přesně důvod, proč mají tendenci spoustu věcí začít, ale nedokončí. Snadno se zamilují, ale zavazují se pouze tehdy, pokud vztah slibuje, že bude velmi vážný a trvalý.

Lidé ve třinácté osobě jsou dobří organizátoři a mají tendenci řídit, dirigovat. Obvykle neuhnou z cesty, kterou si stanovili, a do cíle dosáhnou za každou cenu. V partnerství jsou důvěryhodní a dokážou ho velmi milovat, i když jsou zpočátku značně zdrženliví.

Ten, kdo se narodil na světě čtrnáctého , je plný nápadů, plánů a snů. Je progresivní a zajímá se o všechny novinky. Vyznačuje se bezmeznou touhou po svobodě, miluje dobrodružství a touží po objevování nových, neznámých oblastí. Kvůli těmto vlastnostem se ne vždy ukáže jako ideální partner, protože vám nemůže dlouho sedět na zadku.

Pro ty, kdo se narodili patnáctého, je nejdůležitější rodina a přátelé. Obvykle se líbí všem a často jsou v něčem velmi talentovaní. Své znalosti rádi předávají dál. Mají velmi dobrou pozorovací schopnost. Mnohokrát jsou až příliš upřímní ohledně toho, co mají na srdci, co mají v ústech. Chtějí harmonické partnerství.

Ten, kdo se narodil na svět šestnáctého, nemůže žít v otroctví, hodně přemýšlí a miluje být sám. Zajímá se především o vědu a techniku ​​a také o náboženství. Je individualistický a obtížně se přizpůsobuje. Miluje být společenská, ale má problém ukázat své emoce.

Narozen sedmnáctého dne, je vynikající organizátor a vůdce, s obrovskou touhou po vědění a vždy si jde svou vlastní cestou. Je snazší začít, než něco dokončit, je na věci velkorysá, a proto často zapomínáte na detaily. Nerad si přiznává, jak je citlivý, ale jakmile se otevře, stane se z něj velmi oddaný partner.

Papež František, narozen 17. prosince 1936

Osmnáctého zároveň se narodili komunitní lidé a individualisté . Jsou tolerantní, velkorysí, přátelští, soucitní a obětaví. Mají spoustu fantastických nápadů a jejich vystoupení je často nezvykle divadelní. Když se zamilují, věnují své milované celé své srdce.

Lidé devatenáctého nejsou roztrháni energií a jejich touha po svobodě je nesmírná. Mnohdy si to však musí tvrdě vybojovat. Není to pro ně těžké jen proto, že jsou pevné vůle a sebevědomí, někdy trochu sebestřední. Jsou chvíle, kdy se cítí sami i v dobře fungujícím partnerství.

Ti, kdo se narodili dvacátého , jsou srdeční a přátelští. Protože jsou to náladoví lidé a mají sklony k nervozitě, často ztěžují život nejen sobě, ale i ostatním. Chtějí partnera, který jim kromě opravdové lásky dává i pocit bezpečí.

Lidé narození jednadvacátého mohou být okouzlující a přitažliví, pokud chtějí. Jsou zábavní, kreativní a citliví, ale možná trochu podráždění. Jsou něžní, oddaní v lásce a totéž očekávají od svých partnerů.

Narození dvaadvacátého dne jsou spíše kontroverzními osobnostmi. Někdy jsou otrhaní a otevření, jindy oněmělí a nepřístupní. Mají velmi zajímavé a individuální nápady na řešení problémů, přesto si je nechávají pro sebe, protože se bojí odmítnutí. Většinou tvrdošíjně lpí na svém přesvědčení. Touží po lásce víc než po čemkoli jiném, ale jsou příliš frustrovaní.

Róbert Alföldi, narozen 22. listopadu 1967

Kdo slaví narozeniny třiadvacátého, chce především pestrý život. Je pohotový a své nápady prezentuje přesvědčivě. Flexibilní, snadno se přizpůsobí. Trpělivost není silná stránka a vadí jí i rutina. Blízkí jsou pro něj velmi důležití, ale je těžké vzdát se své nezávislosti kvůli vztahu.

Lidé narození ve svých čtyřiadvaceti mají velký smysl pro zodpovědnost a cítí silné nutkání chránit ty, kteří to potřebují. Mají velký smysl pro mír, takže jsou skvělí v prostřednictví v konfliktech. Často ve velmi mladém věku najdou svého partnera, se kterým je jejich vztah na celý život. Odteď pro ně existuje jen on, jsou mu absolutně loajální.

Dvacátý pátý muž je realistický. Má dobré analytické schopnosti, racionálně uvažuje a o všechna témata se zajímá komplexně. Navíc bývá maximalistický. Na základě svých vlastností se může stát vynikajícím znalcem oblasti. Své emoce skrývá hluboko v sobě, raději žije podle svých knih. Váš milovaný vás však může vylákat z vaší šnečí ulity, aby vaše touhy mohly vyplout na povrch.

Gábor Bochkor, narozen 25.3.1964

Dvacáté šesté jsou štědré. Často jsou to talentovaní umělci nebo řemeslníci. Myslí prakticky a osud jim obdařil vynikající diplomatický cit. Chtějí milujícího a věrného partnera.

Ten, kdo se narodil v sedmadvaceti letech, má mnoho přátel, protože je srdečný, obětavý, otevřený, tolerantní a vstřícný. Občas však potřebuje i trochu samoty, aby se vypořádal jen sám se sebou a nabil se pozitivní energií. Uznání je pro něj velmi důležité. Je idealistická a hluboce zamilovaná.

Žáci dvacáté osmé třídy jsou pohotoví, dynamičtí a sebevědomí. Jsou velmi cílevědomí a nezávislí. To, pro co se rozhodnou, bude realizováno. Jsou rádi středem pozornosti, rádi jsou chváleni. Vyznačují se zvýšenými emocemi a vášní v lásce. Milují, když je k nim partner laskavý a málo pozornosti.

Ti, kteří spatřili světlo světa devětadvacátého, mají vytříbený smysl pro krásu. Jejich znalosti jsou hluboké, které rádi předávají dál. Mají inspirativní vliv na své bližní. Kritiku snášejí těžce. Očekávají, že jim jejich přátelé budou věřit. Chtějí oddaného partnera, jehož prioritou číslo jedna je také důvěra.

Ten, kdo se narodil ve třiceti , je velmi kreativní a chce této vlastnosti využít. Obvykle je vtipný, má dobrý smysl pro humor a rád ho za to ocení. Je pro něj velmi důležité být milován a jeho největším nepřítelem je nuda. I když je v zásadě trochu plachý, šikovně to maskuje. V lásce je velmi romantická.

Ti, kdo slaví třicáté první , jsou vážní, důvěryhodní a ctižádostiví, vždy připraveni vydat ze sebe to nejlepší. Jsou také loajální a důvěryhodní jako přátelé a partneři, protože hledají co nejtrvalejší vztah.Jejich logika je úžasná a docela tvrdohlavá. Tedy každý, kdo chce člověka narozeného v tento den přesvědčit, aby před ním pečlivě shromáždil své argumenty.

zdroj: lelkititkaink.hu