2. Karta

Vaši andělé jsou poselstvím, že v zákulisí pracují na tom, abyste do svého života vnesli novou lásku nebo pomohli vašemu stávajícímu vztahu. Pokud se vás v poslední době často ptáte: „Kdy se konečně setkám s Pravdou? nebo „Kdy bude problém s připojením konečně vyřešen?“ říkají andělé brzy.

Poskytují vám vodítko, že budete nějakou dobu upřímně milovat sami sebe, a tak budete moci lépe milovat ostatní, protože oni budou milovat vás. Vypadněte, bavte se, flirtujte, bavte se! Zábava ve vás znovu roznítí oheň, díky čemuž bude přitažlivý pro toho skutečného.

3. Karta

Vaši andělé by vám chtěli dát najevo, jak jste hrdí na to, že jste se na svých duchovních cestách dostali tak daleko. Viděli všechny překážky, kterými jste byli schopni projít. Chtějí, abyste věděli, že jsou na vaší straně, a na cestě vám poskytnou synchronicitu.

Blahopřejeme vám k zahájení nového života a k důležitým krokům ke štěstí. Budou vám i nadále pomáhat zbavit se obav a v případě potřeby budou moci vždy vystoupit ze své komfortní zóny. Do budoucna na vás čekají dobré věci.

4. Karta

Vaši andělé říkají, že byli svědky toho, jak jste v poslední době bojovali se závislostí, ať už šlo o drogy, alkohol, jídlo, cigarety, nutkavé chování atd. Vaši andělé v zákulisí pracují na tom, aby vás osvobodili od tohoto škodlivého životního stylu. Pomalu ztratíte touhu po závislosti, které dosáhnete prostřednictvím pozitivních znamení andělů.

Pomáhají vám také začlenit do vašeho života zdravé návyky místo vašich špatných návyků. Uvědomujete si, jak jste silní a jste schopni odolat recidivě. O svém novém životě budete optimističtí.

Zdroj,esoteric