Pokud jste zvolili druhého anděla

Listopad pro vás může být skvělým časem k znovuobjevení sebe sama.  Zaměřte se na činnosti, které vám pomohou se zklidnit, znovu objevit sami sebe, pochopit, kdo skutečně jste a jakou cestou se musíte v životě vydat. Nespěchejte s rozhodnutími, analyzujte každou možnost a zvažte. Změny mohou ještě počkat, využijte tyto týdny a soustřeďte se na sebe.

Vaše mantra na   prosinec:  Odhazuji všechny masky a učím se vypadat zranitelně. Ukážu ti, kdo jsem, a otevřu své srdce lidem kolem sebe.

Poselství vašeho anděla strážného na prosinec:  Nebojte se sami sebe. Tak dlouho jste tyto okamžiky odkládali, ale Vesmír vám nedovolí utéct před sebou samým. Postavte se svému strachu a znovu se objevte.

Pokud jste zvolili třetího anděla

Nyní máte příležitost dát své vztahy do pořádku.  Následujících pár týdnů je skvělých na to, abyste pochopili, co od svých blízkých potřebujete a co můžete nabídnout na oplátku. Vaše vztahy se mohou výrazně změnit, pokud upřímně řeknete, co si myslíte. Naučte se žít autenticky a neslevujte tolik z naděje na dokonalé vztahy – ty neexistují. Štěstí spočívá v nedokonalosti.

Vaše mantra na  prosinec:  Ať se v tomto období stane cokoliv, vždy říkám pravdu. Volím upřímnost a ukazuji svou zranitelnou stránku. Komunikuji otevřeně, bez roušek a závěsů, s lidmi kolem sebe.

Poselství vašeho anděla strážného na  prosinec: Buďte k lidem upřímní. Říkej, co tě tlačí na duši, nenechávej si všechno pro sebe, protože se toho nakonec nahromadí tolik, že ani nebudeš vědět, kdo jsi a jaká je tvoje životní cesta.

Zdroj:esoteric