Klíč #4

Toužíte po harmonii, kráse a míru. V minulosti se toho stalo tolik, ale nyní je čas toho nechat. Pomocí tohoto klíče se zbavíte minulosti. To, co tě zranilo, musí být propuštěno. Minulost již nemůže ovlivnit vaši budoucnost.

Opravdu věříte, že život by měl být jednoduchý. Rada na to je velmi jednoduchá.

Potřebujete si odpočinout od detailů a náročných plánů. Zkuste si najít určitý čas pro sebe. Vyberte si aktivity a lidi, které vám zjednoduší život.

Alchymisté věří, že vesmír je tak jednoduchý, že všechna jeho magie lze zapsat do malého smaragdového znaku. K úspěchu nepotřebujete složité myšlení. Věřte své intuici.

Klíč #5

Tento klíč je nejambicióznější. Pokud jste si ho vybrali, pak jste pravděpodobně velmi soustředění. Pamatujte, že život je hra a nádherná cesta. Cíl je důležitý, ale také cesta – ne-li ještě důležitější.

Mějte své cíle vysoké, ale nezapomeňte se smát, bavit se a brát věci uvolněněji. Je důležité udržovat rovnováhu mezi věcmi, kterých chcete dosáhnout, a maličkostmi, které vám dělají radost každý den.

Nezanedbávejte sami sebe ve snaze dosáhnout svých cílů. Budete šťastní pouze tehdy, když budete věrní sami sobě.

Pravděpodobně si myslíte, že musíte tvrdě pracovat, abyste uspěli – nebo pracovat tvrději, abyste mohli žít pohodlně. Ale lidské bytosti nejsou tak složité. Vše co potřebujeme je láska. Pokuste se najít jednoduchá řešení. Čím jednodušší, tím lepší!