1. V nejbližší době nečekejte žádné velké vzrušení. Bude to čas radosti. Vše je jasné, všechny záměry jsou dosažitelné. Důvěřuj životu, pusť a řeka sama tě zavede na správné místo.
  2. To, co ve vás vzbuzuje nejistotu a pocit nebezpečí, se později změní ve výhodu. Čeká vás období příjemných nečekaných událostí, které budou následovat jedna za druhou.
  3. Ve vašem životě se objeví noví lidé, kteří se buď stanou věrnými přáteli nebo kolegy. Očekávejte řadu šťastných okolností a nárůst materiálního bohatství.
  4. Vaše dovednosti a tvrdá práce budou odměněny. Je zde možnost podpory, kariérního postupu a příznivé spolupráce. Vaše plány se splní, pokud svou odpovědnost nepřenesete na někoho jiného.
  5. Vydáváte zbytečně mnoho síly a energie. Zkuste si podle toho rozdělit činnost. Změňte sebe a změníte svět kolem sebe. Získáte nový pohled na život. Své podnikání vyřešíte rychle a jednoduše, bez velké námahy a ztrát.
  6. Buďte opatrnější. Neříkejte všem o svých plánech a o tom, čeho jste dosáhli. Máte důvod přemýšlet o tom, jací lidé jsou kolem vás. Úspěchu lze dosáhnout společným úsilím. Cvičte diplomacii a taktiku. Je vhodná doba na posílení vlastní autority.
  7. Změny se jistě dotknou vašeho života a možná ho obrátí vzhůru nohama. Začne nové období vašeho života. Překonáte vnitřní konflikt. Měl bys více odpočívat. Dovolte si na chvíli zapomenout na práci. Pomůže vám získat klid a jasnou mysl.
  8. Máte dobrou perspektivu. Existují příležitosti pro velké i malé výhry. Ochutnáte úspěch. Důvěřujte svému srdci a intuici více než rozumu. Ukáže vám vhodnou trasu k nejžádanějšímu cíli.
  9. Stabilní situace. Jste na správné cestě. Dokončete, co jste si naplánovali, a pokračujte. Když jsou vaše mysl a duše v harmonii, můžete dosáhnout hodně.
  10. Otevřou se vám nové perspektivy a nové obzory, dosud neviditelné a nedosažitelné. Čeká vás snadný a rychlý úspěch. Výsledek vás překvapí a potěší.