1. leden 
    Konečně mám své auto. Byla jsem tak spokojená při odchodu z parkoviště, že jsem se rozhodla udělat si výlet. Mnozí řidiči měli stejný nápad. Několik jezdili za mnou a troubili jak na svatbě. Nechtěla jsem být nepříjemná, tak jsem se připojila k jejich hře a zpomalila z 10 na 5 km / h. Všem se to velmi líbilo a troubili ještě víc.
  1. leden 
    Mám úžasných sousedů. Vyrobili tabulku s velkým nápisem: POZOR PŘI PARKOVÁNÍ! Bílou barvou vyznačili pro mě velký box na stání a zakázali dětem hrát si venku, když parkuji. Vše proto, aby mě neznervózňovali. Je to opravdu velmi milé …
  2. leden 
    Všichni řidiči na mě troubí a dělají různá gesta. Je to milé, ačkoli trochu nebezpečné. Jednou mi jeden chtěl cosi říct, ale nevěděla jsem najít páčku na otevření okna.Když jsem ji hledala, téměř jsem do někoho narazila. Naštěstí jsem šla svojí výletní rychlostí 10 km / h.
  3. únor
    Město je velmi špatně osvětlené. Dnes jsem poprvé šla autem v noci a celou dobu jsem musela mít zapnuté dálkové světla, abych lépe viděla.Ostatní řidiči si mysleli totéž. Když mě spatřili, také si zapnuli dálková světla a troubili. Je to trochu nebezpečné. A troubit takto pozdě by už neměli, ruší lidi doma.
  4. únor 
    Dnes jsem měla nehodu. Nedařilo se mi odbočit z kruhového objezdu. Bylo na něm totiž mnoho aut (nechci přehánět, ale byly tam nejméně čtyři). Jezdila jsem pořád dokola, držela jsem se středu.Čekala jsem na svoji příležitost, dokud jsem se unavila a narazila do pomníku ve středu objezdu. Myslím, že by měli omezit dopravu na kruhovém objezdu na jedno auto.
  1. březen 
    Pronásleduje mne neštěstí. Když jsem vycházela z garáže, spletla jsem si pedál plyn s brzdou. Narazila jsem do projíždějícího auta, rozbila jsem mu celý pravý bok.Auto náhodou řídil instruktor autoškoly, který mi dal řidičák. Dobrý člověk, o tom netřeba pochybovat. Trvala jsem na tom, že je to moje chyba, ale on jen velmi slušně opakoval:

„Bože, odpusť mi! Bože, odpusť mi! „