Navíc ho nikdo nechtěl operovat. Vysvětlení této situace bylo, že muž je příliš těžký a existuje vysoké riziko, že postup selže a nastanou komplikace. Vzhledem k tomu, že mu nikdo nechtěl pomoci, byl Roger v depresi.

Přestal jíst a pít a byl hospitalizován se selháním jater a dehydratací. Rogerova manželka však neztratila naději a neustále hledala někoho, kdo by jejímu manželovi pomohl. Nakonec našla kalifornského lékaře, který již podobné případy řešil a byl připraven pomoci.

Aby se Roger dostal do nemocnice, musel být transportován ve speciální dodávce. Cesta trvala téměř 40 hodin. Když se tam dostali, ukázalo se, že obezita není problémem jediného člověka.

Roger měl v břiše velký nádor, který tam za ta léta vyrostl. Nikdo z lékařů si neuvědomil, že muž je ve vážném nebezpečí.

„Jsme velmi rádi, že jsme mohli provést tuto operaci a proběhla bez problémů.“

ot4

Po operaci strávil 57letý muž další dva týdny rehabilitací. Jeho přístup k životu se změnil, protože si uvědomil, že jeho stav nebyl způsoben pouze nadváhou.

ot5

Tento příběh dokazuje, že lidé by neměli být souzeni podle jejich vzhledu a že každá diagnóza by měla být konzultována na několika místech.

Zdroj.Facebook