Potřebujete

Půl sklenice přepážek odstraněných z pláště. Po nalití do smaltované pánve naplňte příčky studenou vodou (2 šálky) a přiveďte k varu.

Po ochlazení je nechejte asi 10 minut vypotit. Přeceďte vychlazený vývar (barva připomínající silně uvařený čaj) a vypijte jeden doušek třikrát denně před jídlem.

Doba užívání tohoto vývaru se pohybuje od 1 do 4 týdnů – dokud jód pravidelně aplikovaný na pokožku přestane být absorbován. Výsledkem je zlepšení pohody, obnovení duševní rovnováhy, normalizace metabolismu atd.

Příčky také pomohou úspěšně se zbavit zánětu spojivek.

Za tímto účelem rozemlejte přepážky pomocí mlýnku na kávu. Nalijte půl sklenice výsledného prášku jednou a půl sklenicí studené vody a přiveďte k varu a nechejte 20 minut na mírném ohni. Poté přeceďte přes několik vrstev tenké tkaniny. Výsledkem je, že dostanete asi půl sklenice tmavohnědé tekutiny, kterou je třeba navlhčit vatovými tampony a několik minut nanášet na víčka.

Stejně jako odvar z vlašských ořechů, lidová medicína doporučuje použít jej k léčbě adenomu prostaty, prostatitidy, ovariálních cyst.

Za tímto účelem se 2 lžíce oddílů nalijí vroucí vodou (1,5 šálku) a vaří se na mírném ohni po dobu 20 minut. Trvejte na hodině. Pijte třikrát denně.

Mezitím je alkoholická tinktura z vlašských ořechových příček obzvláště oblíbená při léčbě většiny nemocí.

V případě onemocnění štítné žlázy, gastrointestinálního traktu, kloubů a hypertenze se doporučuje naplnit tmavou půllitrovou láhev s třetinovými přepážkami, naplnit ji na vrchol vodkou a nechat 2-3 týdny. Po namáhání a vezměte 1 polévkovou lžíci. l. před jídlem.

Příčky z vlašských ořechů způsobují tak závažné onemocnění, jako je diabetes mellitus.

V boji proti tomu 2 lžíce. l. oddíly musí být naplněny vodkou, aby je zcela zakryla. Trvejte na tom týden. Vezměte 5-6 kapek tinktury denně a zřeďte je dvěma lžícemi vody. Průběh léčby může trvat tři týdny až tři měsíce a test na hladinu cukru v krvi vám umožní sledovat jeho účinnost.

Třením oříškových příček vodkovou tinkturou je účinné při radikulitidě a bolestech kloubů.

Tradiční medicína předepisuje pít tinkturu ze septa pro dlouhodobé trávení, ke zlepšení paměti, zbavení se bolestí hlavy, s děložními myomy a mastopatií, s nervovými poruchami, nespavostí.

Být zdravý!

Zdroj: fithacker.ru