1. Buďte kreativní – Při realizaci záměrů je třeba se zapojit v duchu kreativity, zejména při realizaci osobních záměrů. Když se kreativním způsobem oddáte svým nápadům, mohou se vám otevřít různé dveře úspěchu a rozvoje
  2. Buďte vděční za to, co se vám stane – I když se vyskytnou potíže, oceňte je, protože vás učiní silnějšími a moudřejšími. Buďte vděční za každý krásný okamžik a každou výzvu v životě – díky tomu se budete rozvíjet a postupovat.
  3. Toto je den, kdy byste se měli zbavit nepříjemných myšlenek a vzpomínek, zaměřit se na něco zajímavého a příjemného. Každý má šanci vytáhnout si šťastnou kartu, užít si života. Věřte v to nejlepší.
  4. Tento den je mimořádně příznivý pro lásku – velké štěstí se na vás může usmát i v milostné sféře. Nebojte se přiznat své pocity osobě, která se vám líbí – to je energie, která vás povzbuzuje ke sblížení.

Do večera si naplánujte aktivity, přemýšlejte, co můžete změnit a buďte rádi za každou příležitost a šanci. Až do konce dne si nezapomeňte přání představovat, vizualizovat a uvědomovat si ho – zázraky jsou možné!