„I když bývají některá zvířata v našich životech jen krátce, dokážou v nich zanechat silnou stopu. Potěší nás, když přijdeme domů z práce a jsou nám oddaní. Prosím, zamyslete se nad tím, že přijde čas, kdy vás bude muset váš miláček opustit, „řekla žena.

„Více než 90% majitelů domácích mazlíčků s nimi nechce být ve stejné místnosti, když zvíře umírá,“ uvedl.

„Když ho berete naposledy k veterináři, mějte na paměti, že jste byli centrem jeho života! On byl možná jen malou částí toho vašeho, ale vy jste pro něj byly tím jediným, co poznal, „pokračoval zvěrolékař.

„Prosím vás, nenechávejte svého mazlíčka samotného. Nedopusťte, aby byl ve svých posledních chvílích na místě, které nemá rád a navíc zcela sám. Vy to nevíte, ale ve chvíli, kdy je tam jen se mnou, vás hledá a chce být s vámi, „stojí v odkazu.

„Dívá se na každou osobu v místnosti a hledá svého pána. Nerozumí tomu, proč jste ho opustili, když je nemocný, vystrašený a cítí se špatně. Nebuďte sobečtí jen pro to, že je pro vás těžké se na to dívat. Prostě tam s ním buďte, „dodal veterinář s tím, že něco takového by mělo být naprostou samozřejmostí.

Zdroj.somzena.sk