Pět

Ti narození s číslem pět jsou většinou netrpěliví a vždy chtějí všechno najednou. Často mění své zájmy. „Pěti“ nejsou příliš zvědaví, ale díky své vrozené inteligenci často působí dojmem erudovaných, které to táhne k poznání. Rádi tráví čas s přáteli, jsou duší každé společnosti.

Šest

Lidé narození v čísle šest se rádi obklopují krásou, milují umění. Jsou velmi zdvořilí a zdvořilí, snaží se vyhnout hádkám a nedorozuměním. Ale pokud do bitvy vstoupí, neustoupí, dokud nevyhrají. Šestky často uspějí díky vlastnostem, jako je všímavost a odhodlání. Zamilovaní jsou velmi romantičtí, zamilují se jednou provždy. Pokud mají potíže, je to nejčastěji kvůli přílišné důvěřivosti.

Sedm

Narozeni v čísle sedm jsou přirozeně rození filozofové. Baví je přemýšlet o smyslu života a uvažovat o lidské povaze. Věnují se výzkumu a vědecké práci, ve které se jim bohužel málokdy daří. Sedmákům je většinou jedno, co si o nich lidé myslí. Jdou svou vlastní cestou, protože věří, že jim ostatní nerozumí. V lásce mohou být šťastní jen po boku velmi tolerantního partnera.

Osm

Ti, kdo se narodili v čísle osm, jsou velmi dynamičtí, energičtí a asertivní. Rádi pracují. Pokud nemohou vymyslet, co dělat, šílí. Nedokážou sedět dlouho na jednom místě. Jsou velmi optimističtí a většinou se přátelí s veselými a šťastnými lidmi. Někdy jsou skupiny G8 netrpělivé a bezohledné a ne vždy dovedou to, co bylo plánováno, do konce.

Devět

Devítky jsou nerozhodné, nejisté a proměnlivé. Jsou typem člověka, který má sedm pátků v týdnu, ale jsou také dost tvrdohlaví. Jsou také velmi empatičtí a vnímaví, takže rádi pomáhají druhým. Dělají to nezištně a s velkým nasazením. Devítky jsou snílci, často žijí ve svém vlastním světě. Lidé je milují pro jejich laskavost a jemnost.

No, poznali jste se v tomto popisu? Odpovídá vaše osobnost a zvyky výše uvedenému? Zeptejte se svých přátel, jak vás vidí, a porovnejte jejich odpovědi s našimi výsledky. Sdílejte tento článek se svými přáteli a rodinou. Snad je pobaví i hádání podle data narození.

Zdroj:esoteric