3. Truhla číslo tři naznačuje, že brzy zažijete příliv romantických citů, setkáte se s hodným vyvoleným, tím, o kterém jste snili. Toto setkání bude neobvyklé a nebude vůbec takové, jaké jste očekávali. Dar osudu bude naplněním touhy.

4. Truhlaříká, že teď nejsi rozmazlený úspěchem a finanční hojností. Zdá se vám, že se problémy vrší jeden na druhý a vy nerozumíte tomu, co se děje. Ale pamatujte, „nejtemnější doba je před úsvitem.“ Zahoďte zbytečné, přitažené problémy a vše bude jasnější. Za pár měsíců vás zaplaví cash flow.

5. Truhla číslo pět naznačuje, že se blíží váš čas. Staneš se miláčkem štěstěny, i když jsi jím nikdy nebyl. Vše vymyšlené se splní. Očekávejte skvělé nabídky. Velmi brzy se naskytne nečekaná příležitost ke zlepšení vaší finanční situace. Naplnění touhy se uskuteční za účasti osoby. Vítězství je možné jako dar osudu.

6. Truhla pod tímto číslem vám předpovídá setkání s osobou, která povede k přehodnocení vašich životních priorit. Podívejte se blíže na své okolí, ne každý by měl vyprávět své sny. Štěstí je na vaší straně, ale přesto buďte ve svém snažení opatrní, brzy dostanete nečekané zprávy. Pozvání k cestování může být darem osudu.

7. Hrudník říká, že i když jste nahoře, musíte být opatrní. Nezapomeňte na své příbuzné a přátele, věnujte jim více pozornosti. Za šest měsíců vás čekají velké změny ve vašem životě, ale i když nejsou zrovna příjemné, snadno se s nimi vyrovnáte. Dar osudu bude setkání s osobou, která se pro vás později stane velmi významnou.

8. Čekají vás nové začátky, nové cesty, noví lidé. Otevřou se nové zdroje příjmů. Jsou pro vás připravena pozitivní a příjemná překvapení. To, co jste předtím dělali s obtížemi, se nyní vyřeší samo. Do vašeho života přichází jasná etapa, žijte přítomným okamžikem. Dar osudu bude splněním dávné touhy, na kterou jste už možná zapomněli.

9. Truhla říká, že se brzy staneš pánem situace. Konečně si uvědomíte své životní cíle a začnete se záviděníhodným odhodláním jich dosáhnout. Vaše odhodlání se odrazit ve vaší práci, očekávejte povzbuzení. Brzy si budete muset vybrat, poslouchat rady blízkých, ale více důvěřovat své intuici. Volba, kterou uděláte sami, se často ukáže jako úspěšná. Je možné získat nečekaný velmi hodnotný dárek.

Zdroj:esoteric